Drift L yine zam gelmiş yuki drag alacağım
Reklamlar
-
Arkadaşlar son zamanlarda mondialin orası burası oynar oldu daha 3 ay önce 12500 tl civarında olan drift l modeli bugün son yapılan zam ile 15150 tl oldu. 3 ayda Çin malı motoruna 2500 tl zam yaptılar. Mondiali Telefonla aradım sordum siz ne içiyorsunuz söyleyin akşamları bende içeyim dedim. sayın bayan arkadaş Dolar arttı altın yükseldi dior. sana 15 bin vereceğime 5 daha koyar honda alırım dedmi şak diye kapadım telefonu. durum bu. Bende protesto amacı yuki alacağım sonuçta 200 cc motor. bastımı gider en azından.
Motosiklet kullanmak bir sanattır. kamil55
Reklamlar
-
Doğru drifte o kadar para verilmez. Ama drag içinde verilmez. Alsana hocam düşük km sıfır gibi bir apache, en azından motora biniyorum dersin. 12-13e 10bın km altı çiçek gibi motorlar var.
-
150 Mh Drift ile Drag'ı çok rahat geçtim. Bilginiz olsun. Drift L'ye o kadar para verilmez ama Drag yerine Mh Drift tercih edilebilir bence.
-
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Doğru drifte o kadar para verilmez. Ama drag içinde verilmez. Alsana hocam düşük km sıfır gibi bir apache, en azından motora biniyorum dersin. 12-13e 10bın km altı çiçek gibi motorlar var.
Kredi kartı taksitli alacağım. ikinci el taksit kabul etmez. Hem sıfır olsun istiyorum. Zaten evden işe işten eve.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
RideForLife. adlı üyeden alıntı
150 Mh Drift ile Drag'ı çok rahat geçtim. Bilginiz olsun. Drift L'ye o kadar para verilmez ama Drag yerine Mh Drift tercih edilebilir bence.
Hocam mondialden driften soğuttular. motor alalım dedik adamların zam yapası geldi.
-
Acele etmezseniz draga da bir zam gelebilir.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Acele etmezseniz draga da bir zam gelebilir.
Yarın dükkanları gezeceğim
-
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Yakın zamanda arkadaşım motor almayı düşünüyor. lifanı alsak parça sıkıntısı yaşar mıyız? Çok kullanılan bir model değil. Driftin parçasını bakkalda bile bulacaksın neredeyse.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Yakın zamanda arkadaşım motor almayı düşünüyor. lifanı alsak parça sıkıntısı yaşar mıyız? Çok kullanılan bir model değil. Driftin parçasını bakkalda bile bulacaksın neredeyse.
Sanmıyorum. Çünkü, bu markanın Türkiye'de kendi ofisi var.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Lifan iyimiş ancak düzce de ben samsunda 👍👍👍👍lifan 👍👍👍👍
-
kamil55 adlı üyeden alıntı
Lifan iyimiş ancak düzce de ben samsunda lifan
Lifan adrese teslim yapıyormuş.(ücretini alarak)
-
mondial lifan cart curt alana kadar 15000 tl ile çok güzel az km ybr veya cbf alınır
her iki motoru da kullandım şehir içinde kullanacak olmasam bu kadar para verirdim
fakat küçük motoru şehir içi kullandığım dan cub ta aynı işi görüyor hatta yakıt olarak vergi olarak parça olarak daha ekonomik
-
Lifan kullanıcısı olarak söylüyorum kesinlikle çin malları a göre çok çok kaliteli bir motor istemeye istemeye aldım ama beni çok memnun etti tavsiye ederim parça fiyatları diğer cinlilere göre biraz daha fazla ama daha parça ihtiyacım olmadı motor mekanik kaporta taş gibi maşallah.birda drag 200 yazıyor ama 170 lık motor var üzerinde 12100 e 2 hafta önce arkadaşıma aldik
-
1 senede dolar 2 katına çıktı siz firmaya mı atar yapıyorsunuz :D
size göre ekonominin kötü olmasının sebebi de kılıçdaroğludur :D
bu arada 15bin tl drift'e vereceğine ikinci el ns200 bak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)