Evimden 700 metre uzaklıkta Opet var. Yıllardan beri Opet'ten alırım hem arabaya hem motora. Başka yerde Opet olmazsa Shell 2. tercihim.
Evimden 700 metre uzaklıkta Opet var. Yıllardan beri Opet'ten alırım hem arabaya hem motora. Başka yerde Opet olmazsa Shell 2. tercihim.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Sürekli benzer sorulara benzer cevapları yazıyoruz.
Her benzin aynı.Sadece sirketler bizim hissedemeyeceğimiz %5 kadar katkı koyabiliyorlar. Bilindik 5 şirket var zaten. Onlardan alin tamamdir
Gürcistan da hep Lukoil den yakıt aldım motorun çekişi hissedilir şekilde biraz daha canlanmıştı , Türkiye de ki bayilerinden alışverişim olmadı zira hepsi şehir dışında ama merak etmekteyim , yıllardır Shell den yakıt alıyordum memnundum , pandemi yasaklarından sonra ortalama tüketimim her iki motorumda da arttı , sukuterim yokuşlarda hafiften çekişten düşüyordu , deneme amaçlı Bp , Aytemiz , PO ve Opet den onlarca defa yakıt aldım , Opet den çok memnun kaldım , sukuterin deposu 7 lt , Shell ile 270 km de ışık yakıyorken Opet ile 310-320 km leri görebiliyorum ve iki kişi dik rampaları bile devir düşmeden bitirebiliyorum..
shell vpowerdan başka almadım. Çok da memnunum. Alma diyeni duymadım da, hızlı bitiyor diyeni duydum.
Benzini çok seçmem. Motosiklette de, arabamda da Total, Shell, BP, Opet bunlardan hangisi denk gelirse, hangisi yolumun üstündeyse. Ha, dördü yan yana olsa Shelle girerim.
Dizel arabamda ise kesinlikle Shell V Power dışına çıkmıyorum. Dizelde yakıt çok daha önemli.
Depo dolum için shelle depo boşaltım için opete gidiyorum
İş yeri yakınımda olduğu için PO, evime yakın olduğu için Opet ve yolda rastlarsam, akaryakıtım azsa Shell'e girerim. Kısacası bilindik markaları ihtiyaç ve konum dahilinde değerlendiriyorum akaryakıt konusunda. Ben söylenenlerin aksine aralarında çok fark sezemiyorum.
Po, opet, shell, bp hepsinden alıyorum, henüz bi fark göremedim aralarında
Ben her yerden alıyorum. Benim motor düşük devir çevirdiği için bir sıkıntı olmuyor galiba
Shell tercih ediyorum ama şahsi görüşüm işlek yerdeki her istasyondan alınabilir. Sadece ücra köşelerdeki benzinlikçilerden shell dahi olsa alınmaz diyorum, çünkü yeri geliyo o istasyonların 1 depo benzini bitirmesi uzun zaman alıyo ve benzin eskiyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)