RKS Titanic 200 Koruma demiri
-
Reklamlar
-
Güzel işçilik güzel emek tebrikler
-
-
Ben forum da bu tarz " kendin yap " paylaşımları görünce, ister deneme olsun ister profesyonel bir çalışma çok mutlu oluyorum.
Bu çalışma da gayet güzel ve başarılı.
Keyifli günlerde kullanın, elinize sağlık.
-
Dostum aynısından istesem bana yapabilir misin ?
-
güzel olmus
-
işçilik boya malzeme kalitesi çok güzel.
nacizane bir önerim daha var, koruma demirinin amaçlarından biri de sürücünün bacaklarını korumak. biraz daha uzun olsa yan çıkıntılar sanki?
-
Çok güzel bir çalışma olmuş...
RKS Titanic200 şimdilerde onun yerine satılan Titanium 220'den daha iyi bir motordu. Devam etse piyasada belirli bir yer elde ederdi. Hangi akıl, hangi mantık bu modeli sonlandırdı ve yerine Titanium 220 getirildi.
Çin üretimi motorların en kötü tarafı bu. Model devamlılığı yok. Bir model geliyor. Ve anında yok olup alanın da elinde kalıyor.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir çalışma olmuş...
RKS Titanic200 şimdilerde onun yerine satılan Titanium 220'den daha iyi bir motordu. Devam etse piyasada belirli bir yer elde ederdi. Hangi akıl, hangi mantık bu modeli sonlandırdı ve yerine Titanium 220 getirildi.
Çin üretimi motorların en kötü tarafı bu. Model devamlılığı yok. Bir model geliyor. Ve anında yok olup alanın da elinde kalıyor.
Titanic 200 çin üretimi değil, Titanium 220, titanic 150 , rn180 ile falan kıyaslarsanız farkı hissedersiniz.
-
17 Aralık 2020, 23:13
AdM1n adlı üyeden alıntı
Titanic 200 çin üretimi değil, Titanium 220, titanic 150 , rn180 ile falan kıyaslarsanız farkı hissedersiniz.
Hocam motor zamanına ve segmentine göre güzeldi. Bu motor Keeway Rkv 200 olarak bilinir. Her ne kadar Macar malı olarak görünse de üretim olarak Çin menşelidir.
-
AdM1n adlı üyeden alıntı
Dostum aynısından istesem bana yapabilir misin ?
özeldende yazmışsınız cevap veremedim siteye ne zamandır giremediğim için bunu boş zamanımda yapmıştım aslında kendi açımdan bir kaç sorunu var kendi gözümde onları tamamlamadan kimseye satmak istemem
sorunuda bağlantı demirlerini direk motor bloğunun şaseyle bağlandıgı yere bağladıgım için direk motor titreşimini demirlere veriyor vede şahsen beni rahatsız eden bir vibrasyon yaratıyor ya bağlantı noktasının arasına kauçuk bi malzemeyle besleme yapıcam yada tüm yapısını değiştirerek şaseye kelepçe ile bağlantılı yapmayı planlıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
ulkerhan adlı üyeden alıntı
işçilik boya malzeme kalitesi çok güzel.
nacizane bir önerim daha var, koruma demirinin amaçlarından biri de sürücünün bacaklarını korumak. biraz daha uzun olsa yan çıkıntılar sanki?
işcilik kendi işimiz olduğu için gerçektende emek verildi boruyu zaten elimiz de fazladan olan sağlam borudan yapıldı.
boyanında güzel durmasının sebebi tanıdık boyacı olması sayesinde ucuza statik fırın boya yaptırdım
bacak koruması aslında şiuanda var ortadaki demir bacagımdan geniş tam olarak öbden filan biraz dar gözükmesinin sebebi gerçekten de büyük bir deposu olmasından böyle küçük bir motora 17 litre depo koymuşlar git git bitmiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler