merhabalar 2500 tl limitim var kask önerilerinize açığım genel olarak racing motosiklete binmekteyim
forumda çok fazla konusu var ama 1 yıl önceki baktığım 2500 tl olan kask bile 3500 4000tl olmuş
merhabalar 2500 tl limitim var kask önerilerinize açığım genel olarak racing motosiklete binmekteyim
forumda çok fazla konusu var ama 1 yıl önceki baktığım 2500 tl olan kask bile 3500 4000tl olmuş
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
HJC FG17 modelini F/P olarak değerlendirmeye alabilirsin. Kardeşim için, araştırmalarım sonucunda tercih etmiş olduğum bir kask. Akşam tarafıma ulaşacak, ek bildirim sağlayabilirim.
tekrardan selamlar,önerileriniz için tekrardan teşekkür ederim konuya eklemeyi unutmuşum mümkün ise güneş vizörü olmayan ve dd bağlantısı olması tercihimdir
Babuş,
Bell Qualifier alabilirsin.
Agv K3 alabilirsin.
Shark Skwal alabilirsin.
Shark Rıdıll alabilirsin.
Shark Race R alabilirsin.
Bir çok seçenek mevcut.
Bell kaliteli iyi bir markadır.
Agv iyi dir hoştur ama yapısı herkesi mutlu etmez. "Denemeden almaman lazım."
Shark da güzel güvenilir bir marka.
Arai markasına bir bak, belki indirimli kampanya da olan modelleri olabilir.
Bunlar güvenilir, kendini ispatlamış markalar.
Hangisini alırsan al, önce üretim tarihine bak. Ürünün sıfır olması hiç bir şey ifade etmiyor. Kaskların içinde ki koruma materyallerinin maksimum dayanıklılık süresi var.
Mümkünse de güvenilir, eski bir firmadan satın al. Hasan getirdi satıyor, Hüseyin getirdi satıyor, işlerine hiç girme.
Tamir görmüş kaskları sıfır diye satanlar var.
Ben 2011' den beri HUNİ kullanıyorum.
merhaba, uzun süredir eşimle birlikte kullandığım Marushin 999Rs incelediniz mi? Kaskımı yenileme vaktim tam olarak gelmedi ancak n11.com kuponlarımı biriktirdim, 11 kasım'da iyi bir indirim yaparlarsa elimdeki kuponlarla birlikte kullanıp en azından kendi kaskımı yenileyeceğim yoksa euro kuru böyle sapıtmışken bir daha yenilemeyebilirim. Geçen sene 11.11 kampanyasında 2bin tl gibi bir rakam olmuştu alamadım- 2020 üretimli için kampanya yaparlarsa değerlendirin derim başınıza uyuyorsa. Hem malzemesi kevlar kompozit hem bağlaması sizin istediğiniz gibi double-d . Eşimle birlikte özellikle yazın çok uzun seyahatlar yapıyoruz hafif olması çok avantajlı oluyor.
mt kask kullanmıştım uzun bir süre 1 buçuk yıl kadar l beden almıştım zaman ilerledikçe kafamda oynamaya başladı gidip deneyip duruma göre m beden almayı düşünüyorum
Bu modellere bakmanı öneririm 2500 TL'ye F/P olarak oldukça iyi kasklardır.
Kabuto FF5V
HJC FG17
HJC FG-SG
AGV K3-SV
Caberg Drift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)