120k civarına motosiklet önerisi
Reklamlar
-
Hirbo satasmadan duramiyor bu aralar... iki lafindan biri Hasmet soyle Hasmet boyle. Belli ki acitmisim bir miktar anlasilan...
Agzinin payini alan boyle arkadan miy miy yapiyor. Amaan, lafina dikkat etsin o da. Insan gibi yaz ki insan gibi cevap alasin.
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Hirbo satasmadan duramiyor bu aralar... iki lafindan biri Hasmet soyle Hasmet boyle. Belli ki acitmisim bir miktar anlasilan...
Agzinin payini alan boyle arkadan miy miy yapiyor. Amaan, lafina dikkat etsin o da. Insan gibi yaz ki insan gibi cevap alasin.
Yav birak bu isleri..simdi gidip mesajlarindan alintilar yapmakla hic ugrasamam,
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
kendi motorum diye demiyorum alemin kralidir kendisi.
Ben de sehir ici africa kullaniyorum aman aman bir zorlugu yok.
Şu bilgiden sonra 5 dakika daha binmem Africa Twin'e.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...76207786/detay
Alana hayırlı olsun.
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Agir issiz oldugunu dusunuyorum artik..ve hafiften tirsmiyor degilim,saykodelik isler.
-
Agir issiz oldugunu dusunuyorum
Sen bütün gün 3 IQ ile ona buna sataş biz bir espiri yapınca işsiz olalım? Hemde ağar.
Why güzel kardeşim?
Bizim şaka yapma/sataşma hakkımız yok mu?
Komşu çocuğumuyuz biz?
Üstelik ben senin gibi hareket de etmiyorum.
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Sen bütün gün 3 IQ ile ona buna sataş biz bir espiri yapınca işsiz olalım? Hemde ağar.
Why güzel kardeşim?
Bizim şaka yapma/sataşma hakkımız yok mu?
Komşu çocuğumuyuz biz?
Üstelik ben senin gibi hareket de etmiyorum.
Olm espri yap buna bisey demem,fakat sen cok caba haciyorsun o biraz garip, siteye girip ilan vermek
Hakaret yok,yalan soyleme
-
bence 650 - 700 cc orta sınıf endurolar hem şehir içinde kıvrak atik işe git gel yapmada pratik
hemde şehir dışı seyahatlarde yeterli güce sahip ve üzmez.
ayırdığın bütçenin yarısına bu işin altından rahatlıkla kalkacak motosiklet alınıyor.
geçen sene bu bütçenin 4 te biri ile alınıyordu da bu konumuz değil gerçi.
benim tavsiyem
versys 650 = tracer700 e göre çok ağır motosiklet. geçen bi tracer 700 e oturayım dedim. bana oyuncak gibi geldi.
tracer sahibi arkadaş da benim versyse oturdu. motoru ilk iki sefer de yan ayaklıktan kaldıramadı.
öyle bi fark var ama uzun yolda daha oturaklı ve heybetli.
tracer700 = pek kullanma fırsatım olmadı ama daha sportif oturuşa sahip gene her türlü ihtiyaçları giderir
v-strom = adı üstünde. taş gibi motor
-
Olm espri yap buna bisey demem,fakat sen cok caba haciyorsun o biraz garip, siteye girip ilan vermek
Hakaret yok,yalan soyleme
10 dakika önce görgüsüz dedin ya? İltifat mı bu? Burada ki asıl çaba, ilan vermek değil. O ilanı 2 dakka için de onaylatmak. Ama illa ki emek olmasın benim gibi 3 IQ takıl diyorsan... kaskı çözmeden çıkartırım, eşitleniriz.
Neyse, benden bu kadar. Konu sahibine ayıp oluyor.
-
şehir içinde nc 700/750 tenere 660 kullanmış biri olarak
hem şehir içinde hem uzun yolda tek büyük cc alacaksan artçı konforu olsun diyorsan afrika twin tavsiye ederim
şehir içinde manevraları çok çok kıvrak gaz debriaj hassasiyeti mükemmel kullandığım bütün motosikletlerden daha rahat şehir içinde
-
Beklentileri okuyunca nedense aklıma BMW F700 GS geldi. Zorlu arazi hariç tüm kompozit yol şartlarının üstesinden gelir kanaatindeyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)