Aprilla Piaggio ile aynı serviste hizmet veriyor Buyüzden Aprillanın servis ağı daha geniş
Aprilla Piaggio ile aynı serviste hizmet veriyor Buyüzden Aprillanın servis ağı daha geniş
Tasarım göreceli bir kavram beğenmiyorsanız belirtebilirsiniz. Şahsen alan birisi olarak bu benim çokta umurumda olmaz. Bu arada kusursuz demem ben bu tasarıma ama diyene de bir şey demem oda onun görsel zevki. Tasarım konusunda ki görüş kişiyi bağlar kesin bir yargıya varılamaz. Bence sizde çok takılmayın bu duruma.
Honda CBR125R- Yamaha MT07- Yamaha Nmax 155- Honda PCX125- KTM Duke250- Yamaha Xmax 250- Ducati Scrambler İcon- Honda Forza 250
Yok öyle bir şey abi. Suzuki Moto Guzzi Piaggio Aprilia vs hepsi beraber satıldığı için hepsine bakıyoruz mantığıyla veriyolar servis hizmetini. Shiver 900'u aldın gittin bir bayiye merkez bayi hariç daha hayatında motoru görmemiş adama götürüyorsun. Ben Aprilia servisiyim diyebilecek maksimum 3 servis vardır Türkiye'de.
Muhalefet olmaya bayılıyorsunuz ya. Her şeyi buraya uzun uzun yazalım mı illa. Tabii ki de o segmentteki motorlar arasında kıyaslayarak bu yorumu yapıyorum -ki varsın muadilleriyle kıyaslanmasın, kendi başına estetik olarak çok başarılı bir motor bence- alan arkadaşlara da hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Aynen öyle. Farklı duran tasarımlar her zaman hoşuma gitmiştir. Benim beğendiğim motoru herkes beğenmeyecek :D Şimdiden hayırlı olsun size de. Fakat hala bu motoru kötülemenin mantığını anlayamadım. İsterse triumph un en ucuz modeli olsun, fiyatıyla mı güzellik belirleniyor :D
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun 😊 bazen motorusuzluktan sıkılıyorum beklemek zor geliyor girip bakıyorum F/P olarak benim ulaşabileceğim daha güzeli olmadığını görüyorum ve sabretmeye devam ediyorum 😊 bu arada bende ilk bu makinanın tasarıma vuruldum. Kesinlikle fevkalade 🤩
Kız olsa nikah basılır
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Arkadaşlar merhaba, Triumph Trident 660 alanlar olarak @furkanguvenc bey ile birlikte bir whatsapp grubu kurduk, katılmak isteyen olursa özel mesaj yoluyla ikimizden birine telefon numarasını gönderebilir. Tekerinizin her daim düz basması dileği ile.
https://youtu.be/t7t-ySfEjTY
Top Speed videosu gelmiş. 212 km/H görüyor arkadaş. Bu denemeyi yaptığı yol düz mü eğimli gözükmüyor. 0/100 ölçmemiş ama ben video sn lerinden bakarak gördüğüm kadarıyla 3sn civarı.
top speed azmış ya ben mt7 yi geçer diyordum
Korlas ile görüştüm Trident 660 Haziran ayında geleceğini söylediler.
Ayrıca önceden ödemeyi yaptığımızda, sonraki gelebilecek fabrika zammını da temin edeceklerini söylediler.
Şu olaya iyice gıcık olmaya başladım, adam benim paramı alıyor işletiyor ondan sonra zamlı fiyattan vermiyorum diye jest yapıyor güya.
Ulan gidip faize koysam aylık 1000 lira para geliyor o motosiklet parasına. Faturayı kesip tamam sizindir demiyorsa inanmak mantıklı değil korlas da olsa. Fatura kesin deyince de bahane belli, gelecek motorun şase nosunu bilmiyoruz fatura kesemeyiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)