Hocam bunu motoru almadan önce düşünmeniz gerekmiyor muydu? :/
Gaz kolundaki sorun için bence korlası arayın söyle zaten bu durum hep vardı ama triumph bunu karakter olarak mı sunuyor yada çözmemek için mi uğraşıyor emin değilim. Belki yazılımı güncel mi ondan emin olmak gerekebilir.
Lag olayının kullanıcı olarak yapılan bir ayarı yoktur. Yalnız elektronik gaz kelebeğin de genel olarak tüm araçlarda farklı olmakla beraber milisaniye şeklinde gecikmeler olabilir. Bu araç yüke binmez haldeyken yaşanır, yüke bindiği zaman ise sıklıkla düzelir. Triumph kullanıcıları bu durumdan şikayetçi olsa da ana merkezden henüz düzeltme ile alakalı bir durum gelmedi. Birleşik krallıkta dışarıdan müdahale ile söz konusu gaz kelebeği sorununu yazılımsal olarak çözen firmalar var. Bu işlemi yaptırdığın zaman ise Triumph motosikletinizi garanti dışına alıyor. Gaz kelebeğini iyileştirmek adına satılan " throttle spacer kits " adı altında ürünler vardır. Genel olarak kullananlar da memnun diye biliyorum. Bu arada bunlar kafamda ki bilgilerdir, yani güncel olmayabilir. Günceli için bir araştırma yapmak, servis ile konuşmak şart.
Motor icin hangi yagi kullanıyorsunuz veya servis hangi yağı kullaniyor?
Ve Kac litre yağ alıyor?
Arkadaşlar,
Bugün bir servisle görüştüm, israrla ilk bakimda servise girmesi gerektiğini, bu modellerde kronik arizalar olduğunu (gosterge arizasi, beyin arizasi) , onlarin kontrol edilecegini, guncellemeler yapılacağını soyledi. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu ? Lütfen bilgi verir misiniz ?
Rize den Ankara ya gideceğim gibi gözüküyor 1000 km bakimi icin , ya da motoru istemeden de olsa satacağım ...
Tüm markalar bunu söyler. İkili ilişkilerin iyi olduğu, ben ara bakımları kendim yaparım diye konuştuğunuz yerler bile 1000 bakımına mutlaka getir derler. Yapıyorlar mı orası tartışmalı, ama 1000km bakımında yani rodaj yapımında aslında yapılması gereken çok iş var.
Trident için bir recall vs var mı bunu öğrenmenin en iyi yolu yurtdışı kaynakları araştırmak. Burada en fazla kendisi araştırmış biri varsa o yazar sana, o da doğru mu yanlış mı bilemezsin. En temizi kendin araştır.
youtube.com/@bisuruyorum
Arkadaslar motorumuz kac litre yağ alıyor ? Servis 3 litre koydu fakat kontrol ettiğimde alt çizgide gozukuyor
Quickshifter taktırmadım ama taktirmak istiyorum , yağ benim motora 15-50 shell koydular ...
Quickshifter icin güncel bir fiyat lazim
Hocam ben 3 hafta önce 8000 tl fiyat aldim. Henüz bende taktirmadim rodajdan çıkınca düşünüyorum.
Arkadaslar trident660 ımı yeni hornet750 ile değişesim var , ne dersiniz ikisini kullanan oldumu ?
Benim bir arkadaşımda rally pro var diğerinde trident ikiside zırt bırt sensör,beyin,müşür kısacası elektronik aksamların bozulmasından ötürü motorlarını kullanamadılar. İkiside şuan satılığa koydu ve japon motorlarına geçecekler. Söyleyeceğim bu kadar...
Trident 'i 3500 kmdir kullaniyorum . 2022 model ... su ana kadar hicbir problem yasamadım. Fakat Rize deyim ve servis sıkıntımız var , bir sonraki km bakımı için ankaraya (900) km gitmek istemiyorum işin aslı ... Sırf bu yuzden değiştirmek istiyorum yoksa görünüş, hizlanış , kullanıs olarak motora laf yok
tridentle hornet 750 takas olurmu ya biri 3 silindir daha güzel motor,şasesi daha kısa ve arka lastik daha geniş ,güzel viraj alır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)