Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosikletime hangi benzini almalıyım?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT-25 2020 ABS
    Bugün Shell V-Power ile depomu fulledim. İçinde 3 Litre'de PO benzini vardır. Zaten depo 11 litre. İçinde hala PO benzini olmasına rağmen düşük devirdeki vuruntusu azaldı. Artık daha iyi ivme gösteriyor ya da bana öyle geliyor. Dyno testi lazım yine de kesin konuşmak için. Shell V-Power ile 200km yol yaptım (Bilecik-Bursa arası git-gel) normalde hiç diş olmayan motorda Bilecik'e gelince 2 diş benzin kalmıştı. Motordan motora fark ediyor sanırım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı ErdemFX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Shell V-Power ile depomu fulledim. İçinde 3 Litre'de PO benzini vardır. Zaten depo 11 litre. İçinde hala PO benzini olmasına rağmen düşük devirdeki vuruntusu azaldı. Artık daha iyi ivme gösteriyor ya da bana öyle geliyor. Dyno testi lazım yine de kesin konuşmak için. Shell V-Power ile 200km yol yaptım (Bilecik-Bursa arası git-gel) normalde hiç diş olmayan motorda Bilecik'e gelince 2 diş benzin kalmıştı. Motordan motora fark ediyor sanırım.
    şehir içi ve şehir dışı tüketim çok fark eder ben ankara muğla arası git gel her 150 km de bir bilindik hangi benzinlik önüme çıktıysa depoyu fulledim toplamda 30 litre yaktı. 100km de 2.5 litre gibi bir sarfiyat oldu. o kadar benzini karıştırdım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ülker.halley davidson
    Shell v power ile şehir içi ninja 250sl 104kmde
    Benzin aldım 25.36 TL bir hafta önce bence iyi
    Bide performansı da daha iyi sanki
    Fuel save yeşil renkli shelle göre

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)