Motosikletime hangi benzini almalıyım?
Reklamlar
-
Bugün Shell V-Power ile depomu fulledim. İçinde 3 Litre'de PO benzini vardır. Zaten depo 11 litre. İçinde hala PO benzini olmasına rağmen düşük devirdeki vuruntusu azaldı. Artık daha iyi ivme gösteriyor ya da bana öyle geliyor. Dyno testi lazım yine de kesin konuşmak için. Shell V-Power ile 200km yol yaptım (Bilecik-Bursa arası git-gel) normalde hiç diş olmayan motorda Bilecik'e gelince 2 diş benzin kalmıştı. Motordan motora fark ediyor sanırım.
Reklamlar
-
ErdemFX adlı üyeden alıntı
Bugün Shell V-Power ile depomu fulledim. İçinde 3 Litre'de PO benzini vardır. Zaten depo 11 litre. İçinde hala PO benzini olmasına rağmen düşük devirdeki vuruntusu azaldı. Artık daha iyi ivme gösteriyor ya da bana öyle geliyor. Dyno testi lazım yine de kesin konuşmak için. Shell V-Power ile 200km yol yaptım (Bilecik-Bursa arası git-gel) normalde hiç diş olmayan motorda Bilecik'e gelince 2 diş benzin kalmıştı. Motordan motora fark ediyor sanırım.
şehir içi ve şehir dışı tüketim çok fark eder ben ankara muğla arası git gel her 150 km de bir bilindik hangi benzinlik önüme çıktıysa depoyu fulledim toplamda 30 litre yaktı. 100km de 2.5 litre gibi bir sarfiyat oldu. o kadar benzini karıştırdım :D
-
Shell v power ile şehir içi ninja 250sl 104kmde
Benzin aldım 25.36 TL bir hafta önce bence iyi
Bide performansı da daha iyi sanki
Fuel save yeşil renkli shelle göre
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)