Aydın'da yaşıyorum aynalı motor göremezsiniz burada bunun amacı nedir neden söküyorlar anlamıyorum.
Aydın'da yaşıyorum aynalı motor göremezsiniz burada bunun amacı nedir neden söküyorlar anlamıyorum.
+5 beygir güç artışı sağlıyor.
300ün üzerinde iken rüzgarı kesmesi için.
Delikanlı adam arkasına bakmaz diyerekten aynaları sökmüş olabilir ama delikanlı adam durmaz yürür gider diyerek frenleride sökeceklerine inancımı koruyorum.
Yer Aydın değil de Adana olsa, o iş öyle değildir. Kullanıcılar kendi sökmüyordur. O aynalar gece uçuyordur derdim ama Aydın da sıcak yer tabi.
Bazı arkadaşların kalp gözü açık, arkayı görmek için aynalara ihtiyaçları olmuyor, kalp gözleriyle görüyorlar, o yüzden söküyorlar.
Şakayı bir tarafa bırakırsak çoğu görsel sebeplerle aynaları söküyor. Aynasız motorun daha güzel göründüğünü düşünen insanlar mevcut.
Rüzgar direncini arttırıyor. 300+ hızlarda sıkıntı yapar. Bunun yanında giydiğimiz gömleğin ceplerini de yırtmamız lazım, bu ikisini yaparsak en az fazladan +10kmh gideri var. Haa birde bakkaldan saç jölesi alıp saçlarımızı komple geriye doğru yalatmamız lazım.
mt25 gibi naked motorlarda aynaları kapatanlara hastayım ben de ss de katlanıyor ayna seni rahatsız da etmiyor genelde ama naked'ta yapmak nedir lan göğsüne değecek :D
Benim motorda da sökük.Dev gibi aynalar var arazide direk hasar alıyor.Gidon altı taktırmak en mantıklısı
Ayna almaya parası yok fakirdir. Bir de (arabalarda) merceksiz fara led lamba koyan zengin özentileri var. Fakirsin lan işte. Apaçi!!
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Manası çok derin.."Aydınlılar geçmişe değil geleceğe odaklanmışlar" anlamı da çıkabilir, "Aydınlılar rüzgar direnç katsayısı işini çözmüşler" anlamı da çıkabilir.
Ben de köyde çok motobisiklet kullandım diyebilirim. Kullandığım cupın sadece gerekli şeyleri vardı. Far, ayna ,sol elcik, gösterge, grenaj, sürücünün pegleri, freni yoktu. Ama trafik de yoktu. Kırsalda sürüyordum genelde.
ben aralardan geçerken aynanın başka bir aracın aynasına vurmasını engellemek oldugunu düşünüyorum.
Yanlışınız var. Aynalar katlanınca beygir gücü artışı , aynalar sökülürse hafiflikten dolayı top speed de 5km/h artışı sağlanıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)