Cbr250 ile 200 görmeye çalışırsanız tabiki kırar Aynı mevzu tüm motosikletlerde geçerli.Cbf150'de de bayır aşağı 140 gidersek te kırabilir yani
Toy çocuk, Mazda uzun yıllar boyunca tüm ülkelerde gerek kullanıcı gerek yetkili servis araştırmaların da en sorunsuz otomobil listesinde ki yerini kimseye kaptırmamıştır. Tüm japon markaları kullanıcı dostudur ama bunlar arasında Mazda nın yeri ap ayrıdır her zaman.
Sen bilgi ve hayatı youtube üzerinden sosyal medyadan edindiğin için bir video görüp Honda Reis demen nornal. Ama Japon Markaların bu konuda ki tarihsel olarak Reis'i Mazda markasıdır.
Honda devir çevirme yeteneği ile meşhur olan bir markadır. Mazda sorunsuz olması ile.
Öğren bunları.
En erken Ford'un nalları dikmesine kimse yorum yapmamış.
videoyu gorunce iki sene once satin alip gecen yil sattigimiz 1.4is hb geliyor aklima. 1999 model araca gore iyiydi bence. honda larin en guzel yani gercekten disiplinli el urunu olduklarindan bence. ayni durumu motosikletteki yasanmisligim icin soyleyemem. honda servisi bana yamaha dan daha yakin. mevcut motosikletimi almadan once temiz bakimli dusuk km cbr250r icin honda servisini aradim. sorularima yanit versin diye ustayi telefona bagladilar. ustanin soyledigi ilk cumle "paraniz varsa baska motor bakin kronik krank sorunu var" dedi. ucretine 4.000 TL dedi. yaptirsak sorun olur mu peki sonra yine bozulacak birsey degil dedigimde ise "yine yasanabilir. iyisi mi ya biraz daha biriktirin yada benzer kategoride daha baska model bakin" demisti. nitekim vazgecip r25 aldim. yasanmislik en buyuk kanitsa beni cbr serisinden sogutan olay buydu. yine de bir yamaha'ci olarak cb250r ve nc serilerini seviyorum. bence cok guzel iki motor tabi bir de crf250.
yeri gelmisken nc750 severler icin; gecen sali honda'yi aradim sifir km almak icin. satis temsilcisi "kasim ayinda plan gelecek fabrika gonderecek mi belli olacak, 2 aydir nc gelmedi bize siparis alamiyoruz" dedi. fiyati 80k ya yakindi. tracer 700 e 100k fiyat bicilince nc750'yi sormustum. cok arastirmadim farklarini, bakmistim sadece tabi ama yine de japondan hicbir kosulda vazgecmemek lazim bu tur secimlerde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
benim arkadasimin ailesinde focus var eski kasa tabi ama sadece yakit yonunden memnunlar. bakimindan vs memnun oldugunu dile getirdigini duymadim. sadece yakiti guzel diyorlar tabi ama ne kadar dogru bilinmez.
Şimdi çocuk adam, kaynak istemen bana göre konuya ne kadar uzak olduğunu gösteriyor ama cidden bilmen için yazıyorum. Tüm markalar arasında en az servise giden marka Mazda markası olarak defalarca kendini ispat etmiş, bir çok dergi kanal, yayın kuruluşu tarafından da açıklanan listelerde 1. olarak yayınlanmıştır.
Biraz araba tarihi bilen, bu konulara hakim olan herkes zaten bu bilgeye sahiptir.
Gerçekten kaynak istiyorsan da benim tek bir yer göstermem ispat sayılamaz bu yüzden sen kendin araştır, kendi kararını ver.
Mazda dan sonra, ( konu uzamasın diye sadece Japon markalarından bahsedeceğim ) Toyota gelir. Onu saymazsak, Mitsubishi gelir ama Honda daha, daha sonra gelir.
Motor ömrü olarak da konuya bakarsak, listenin 1. Isuzu olacaktır.
Bak bu bilgilerin hiç birine kaynak gerekmez. Bunlar zaten net olarak bilinen, doğru bilgilerdir.
Arazi aracı olarakta, kimisi Toyota der, kimisi Mitsubishi ki ben mesela sonuna kadar pajerocuyumdur. Ne G kasa derim ne cehaletle, Hummer. Arazi aracı dedin mi, pajero der geçerim. Bulamazsam land cruiser binerim.
Oooo pajerocuymuss bizim kalkamis.bu isten anliyosun o zamannn.
bana bir kanit goster diyorum,bu guvenilir kuruluslarin yaptigi arastirmalari paylas diyorum vik vik ses cikariyosun.
Kalkamis,iyiki dondun ya hasmeti tokatlamaktan bikmistim yeni tatlar ariyodum,ilac gibi geldin bana.
Sakin tekrar kusup gitme tamamm mi,cok tokat yiyeceksin hazirlikli ol ;)
Aga türkiyede her araba ömürlük...Benzin koyup gezecek para mı var???
Amerikada yol var benzin var adamlar km yapıyo
Millet istiyor ki ben CBR250R a biniyorsam 11 bin devir zorlarım o kadar para veriyorum diyor. Hız yapacaksan git yüksek CC al yani sonra krank kırdım , yok krank kırıyor vs vs..
Hondanın bu modelinde kullandığı krankta sorun yok , düşük cc den çok şey bekleyen zihinlerde sorun var.
Estağfurullah, ne demek. Haşmet olsun, ben olayım veya forumda ki diğer arkadaşlar. Hepimiz sen ve senin gibiler için buradayız.
Müsait oldukça gelirim ben, hiç mera etme.
Mutlu olmana sevindim. Yalnız, suratıma vurma lütfen. Eşe dosta, rezil olmayalım bu yaştan sonra.
En büyük HONDA yaşasın, Hırbonen.
Yiyin birbirinizi
Mazda'nin Amerika'da "sorunsuz" olarak bir bilinirliği yok. Honda ve Toyota'nin var. Zaten Mazda'nin onlar kadar satışı da yok.
Zamanında Mazda maddi zorluğa girince üçte birini Ford almış. Hatta ilk arabamı aldığım zamanlardaki 626'larda Ford şanzımanı olduğu için tercih edilmiyordu, çünkü çok arıza yapıyordu.
Son on senede Ford yavaş yavaş elden çıkardı Mazda hisselerini. Ondan sonra adamakıllı modeller üretmeye başladı Mazda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)