Merhaba motovento'dan eldiven dün siparişi verdim.Sipariş alındığına dair ne mail ne de sitesinde gözüküyor.Telefonları açmıyorlar
Başına böyle bir şey gelen var mı.
https://www.motoventooutlet.com/
Merhaba motovento'dan eldiven dün siparişi verdim.Sipariş alındığına dair ne mail ne de sitesinde gözüküyor.Telefonları açmıyorlar
Başına böyle bir şey gelen var mı.
https://www.motoventooutlet.com/
Hiçbir fikrim yok motovento hakkında ama forumda reklamları var öyle bir firma iseler eğer direk forum yöneticisi ile görüşün.
Şu aralar ürünler cok cok ucuza gorunuyor. Normalden cok daha ucuz. İstanbulbilisim vakasi olmasın yine.
Dekonta uğur motorlu araçlar diye geçiyor ama.Yapmazlar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Motovento benim bildiğim kadarıyla epey büyük bir firma. Bir kaç tane şubeleri var. Şubeleri aradınız mı?
motovento battı yada batıyor diye biliyorum.her ilde şubesi falan vardı şimdi sitesine bile zor giriyorum.bence peşini bırakmayın bi gariplik seziliyor
[QUOTE=Barbarouses;4592390]Motovento benim bildiğim kadarıyla epey büyük bir firma. Bir kaç tane şubeleri var. Şubeleri aradınız mı?[/QUO
Aramadım daha
motoventoutlet ise site sahte alışveriş yapmayın
motovento.com'un outlet menüsüne tıkladığınızda bu siteye gidiyorsunuz. Yani site sahte değil. Fakat ürünlerde bedenler M ve L dışında. Yani ellerindeki stokları tüketmek için bir indirim yapmışlar. Sitedeki fiyatlar İzmir Kahramanlar'daki fiili mağazalarında geçerli değilmiş.
Evet şimdi aradım konuştum ilgilendiler 15-20 dk tekrar sizi arayaçağım dedi
sorun olacakmiş gibi durmuyor
ben iki kez stok bilgisi için arama ihtiyacı duydum, ikisinde de sorunsuz ulaştım aradığım numara 444 80 85
süreç hakkında güncelleme mevcut mudur acaba ?
Arkadaşlar bu motovento kapatiyor mu? sahibi Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Cf-moto vs Çin motorlari da getiriyorlar Tr'ye.
Bu işte bir terslik var ama anlamadım. Zararına satıyorlar resmen.
Bence ikmanı olan alsın. 4 Sene öncesinin fiyatlarından veriyorlar. Yüksek ihtimalle depoda kalan son ürünleri alış fiyatından satıyorlar.Çünkü 4 sene önce aldığım ceket aynı fiyatta şu an sitede.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)