Trafikte 2.Sınıf insan muamelesi görmek
Reklamlar
-
Birçok kez bu duyguyu yaşadım. Altında 4 teker olduğu veya daha modelli araca bindiği için etrafına pislik muamelesi yapan insanlar var. Sadece geçtiğimiz ay 3 defa arkamdan gelen şahsiyetin kenardan git diyerek işaret etmesine tanık oldum. Daha önce birisini indirip iyi bir pataklamıştım ama şimdi ne yaparsalar eyvallah modundayım yoksa dövmekle bitmeyecek gibi.. Hususi olarak önüme kırana dahi aldırış etmiyorum bu şekilde davranınca siniyorlar inanın daha çok saygı görüyorum :D İlginç şeyler oluyor bu aralar herkes tekinsiz :D Dikkatli olun
Reklamlar
-
Bırak uğraşma, bi gün delinin biri silah çıkarır çeker vurur burada da konusu açılır öyle biter gider. Salatalık kadar faydası olmayan magandaların elinde can vermeye değmez.
-
seni yoldan atıp köşeye sıkıştırıp sen bağırınca bir de camdan elini cıkarıp "hadi hadi" yapanlar var ya..
ağzını burnunu kıracaksın
-
Yandan mı sıkıştıracak, önüne mi kıracak, arkandaki ne b*klar yiyor kontrol et, tali yoldan önüne fırlayabilir, yavaşla önce o geçsin, yol hakkı senin ama sen yine hakkından feragat et kaza olmasın vs. Böyle paranoyak gibi bunlara dikkat ederek sürüyorum motoru. Tabii hal böyle olunca motor sürmekten aldığın keyif yarı yarıya düşüyor.
Ne kadar dikkatli kullanırsan kullan gene boş, öküzün biri üstüne çıkarsa yapabileceğin hiçbir şey yok. Bu ülkede motor sürmek böyle lanet bir şey işte bana göre.
-
Geçenlerde otobanda sağ şeritten 85 90la gidiyorum değil sağ şeritte hiçbir şeritte araç yok. Adam arkadamdan korna falan basıyor çekil diyor eliyle falan hareket yapıyor. Hayatımda bu kadar garip bir an yaşamadım.. Bakıyorum solumdaki şeride kimse yok beni sollayabilir ama sollamıyor ve adam da 45 50yaşlarında ailesiyle birlikte. Dedim bu mal şimdi dokunur mokunur solumdaki şeride geçtim kendi geçti gitti. Valla garip insanlar ya.
-
Ankara, özellikle demetevler, sincan, pursaklar, keçiöğren tarafı harbiden sorunlu. Gerçi daha dün çukurambarda beyefendi kılıklı hödüğün biri arabada kız çocuğu varken kırmızı da geçti. Kornaya basınca da el kol hareketi ile tehdit ediyor. Ülke iyice büyük bir çiftliğe döndü
-
-
Yolu ortalayarak trafiğin akış hızından daha mı yavaş gidiyordunuz bu olaylar sırasında?
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Ankara, özellikle demetevler, sincan, pursaklar, keçiöğren tarafı harbiden sorunlu. Gerçi daha dün çukurambarda beyefendi kılıklı hödüğün biri arabada kız çocuğu varken kırmızı da geçti. Kornaya basınca da el kol hareketi ile tehdit ediyor. Ülke iyice büyük bir çiftliğe döndü
Türkiye Cumhuriyetinin he bir metre karesinde bu bahse konu olan iki ayaklı ÖKÜZ lere raslayabilirsiniz. Hem de her bir 10 saniyede birkaç tane birden. Sanıyorum bir yıl kadar önce benzer bir mevzu paylaşılmıştı. Orada, kendinizden başka ,yine sizinle aynı yolu kullanan sürücü-- öz be öz anneniz bile olsa ondan da korkun -- diye yazmıştım. O günden şimdiye düşüncelerim hiç değişmedi.
İster İstanbul, ister Artvin , veya Ankara, ya da Diyarbakır, arada hiç fark yok ki. Şehir büyük olmuş,
küçük olmuş , insanlar az ya da çok eğitimli olmus bir şey değişmiyor ki. Okumanın cehaleti yok ettiği,
merkepliğin baki kaldığı bu sayfalarda çokca yazılmıştı . Benim paylaştiğım da 389 . baskı oldu.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Yolu ortalayarak trafiğin akış hızından daha mı yavaş gidiyordunuz bu olaylar sırasında?
Hayır tek şerit yolda kırmızı ışıkta yeşili beklerken ve yine şehir içi tek şerit yolda önümdeki aracı takip ederken...
-
Motorcuya kamera şart benide bazen sıkıştırıyorlar kamerayı görünce yanımdan hemen uzaklaşmaya çalışıyorlar kameranın etkisi çok büyük
-
Bu sıkıştırma olayı için gazi açınca uzayan motor şart. 150ns kullanırken çok yaşıyordum. Şimdi 200ns aldım biri tabiri caizse kıçıma girince gazı açıp uzuyorum ben. O ne yapıyorsa yapsın artık orda :D
-
malesef kucuk cc lerde bu cok oluyor ama buyuk cc motorsikletlerde hic yasamadım birde traf
ik akıs hızının altında gidersenizde sıkıstırma cok olur
-
yol verip arkasından selektör atmışlığım çok böyle mallara o zamanda onlar gazladıkça gazlıyor araba bir yerde kesikiyor gitmiyor zorlada olsa yol veriyor ya da yol boşsa gazı açıp uzuyorum muhattap bile olmuyorum o biraz da motorla alakalı iri motorun varsa pek laf eden olmuyor ama ufak makinede cc olarak değil ebat olarak pek iplemiyorlar
-
Şehir içinde sırf bu hödüklerle muhattap olmamak için mümkün olduğunca tem otoyolunu kullanıyorum Allahtan ki güzergahıma uyuyor. Gazlayıp gideceksem sol şeritten gidiyorum, normal 80-100 gideceksem emniyet şeridini kullanıyorum. Çünkü bu hızlarda motosikletle gidebileceğiniz başka bir şerit bulunmuyor..
Şehir içini ise ne siz sorun ne ben söyleyeyim.
-
Ros1n2 adlı üyeden alıntı
Birçok kez bu duyguyu yaşadım. Altında 4 teker olduğu veya daha modelli araca bindiği için etrafına pislik muamelesi yapan insanlar var. Sadece geçtiğimiz ay 3 defa arkamdan gelen şahsiyetin kenardan git diyerek işaret etmesine tanık oldum. Daha önce birisini indirip iyi bir pataklamıştım ama şimdi ne yaparsalar eyvallah modundayım yoksa dövmekle bitmeyecek gibi.. Hususi olarak önüme kırana dahi aldırış etmiyorum bu şekilde davranınca siniyorlar inanın daha çok saygı görüyorum :D İlginç şeyler oluyor bu aralar herkes tekinsiz :D Dikkatli olun
Burası turkıye terorıst hırsız dolandırıcıdan bol bısey yok sen su an ölmemiş olduguna dua aetkı burada konu acabılmışssın . Gecen hafta antalyada alkollu surucu ters yone girip motsıkletliyi ezip oldurmus ve kamera goruntusu vardıda sırf ondan 3.5 yıl ceza almıştı googledan arat haberlerı gorursun zaten... Canına susayan motora bınebılır serbest hatta 50 cc de vergı mergı yok bedava alın bının sonundada gorun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)