Selam arkadaşlar motorumun yağını değiştirmek için tamirciye gittim açık yağ değişim dahil 30 lira castrol 50 lira motul 60 lira dedi sizce hangisi kalite castrol koydurdum açık yağ ne oluyor?
Selam arkadaşlar motorumun yağını değiştirmek için tamirciye gittim açık yağ değişim dahil 30 lira castrol 50 lira motul 60 lira dedi sizce hangisi kalite castrol koydurdum açık yağ ne oluyor?
1 er litrelik paketler halinde değilde. teneke halinde gelip içinden gerektiği kadar yağ alınan durumlara açık yağ deniyor.
60 liraya motul 3000 koyacak 😎
Yağı dışardan kendin al sonra tamirciye değiştirmeye git. Elin alet tutuyorsa kendin değiştir. İnan çok basit bir olay.
Ford özel servisinde 3 gün çalışan arkadaşım söylemişti. Eğer aracın sahibi yanındaysa mecbur Castrol kullanıyorlarmış ama eğer sahibi yanında değilse kalitesiz bidondan doldurorlarmış. Bir de pişkin pişkin biz bu günlere böyle geldik diyormuş. Yazık araç sahibi de masraf edip Castrol koydum diye seviniyorduk. Siz siz olun bilmediğiniz yağı koydurtmayın, bakım yaptıracaksanız da başında durmaya çalışın. En sağlıklısı düzgün bir yerden satın alıp kendin değiştirmek. Çok kolay zaten.
Dün motoru bir tamirhaneye götürdüm yağ değiştirmek istiyorum dedim at hırsızı kılıklı lavuk motoru koy abey 1 saat sonra alırsın dedi iyide ben hangi marka yağ koyduğunu nereden bileceğim ki birde bana diyor senln motorun çok kıymetli abey.
moto camıasına damga vuran yaglar motul, ipone gibi yaglardır castrol almayın derım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)