Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ucuz motor yağı

REKLAM ALANI

Selam arkadaşlar motorumun yağını değiştirmek için tamirciye gittim açık yağ değişim dahil 30 lira castrol 50 lira motul 60 lira dedi sizce hangisi kalite castrol koydurdum açık yağ ne oluyor?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    1 er litrelik paketler halinde değilde. teneke halinde gelip içinden gerektiği kadar yağ alınan durumlara açık yağ deniyor.

Omerius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt25 - XJ6N - cb650f - Speed Triple 1050
    [IMG][/IMG]

Benim aklıma açık yağ diyince hep böyle bir şey geldi bence kurnaz esnafımızın atölye arkasında böyle bir bidon var ve herkese çıkma yağ yaslıyor burdan. o yüzden akılda soru işareti kalmasın diye hep kendi yağımı yanımda götürürüm
    plectrum bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Suzuki Inazuma - 2013 Honda CB125ACE
    60 liraya motul 3000 koyacak 😎

RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Yağı dışardan kendin al sonra tamirciye değiştirmeye git. Elin alet tutuyorsa kendin değiştir. İnan çok basit bir olay.

BloodyBaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Alıntı Omerius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://<a href="https://hizliresim.c...LE.jpg</a></a>

Benim aklıma açık yağ diyince hep böyle bir şey geldi bence kurnaz esnafımızın atölye arkasında böyle bir bidon var ve herkese çıkma yağ yaslıyor burdan. o yüzden akılda soru işareti kalmasın diye hep kendi yağımı yanımda götürürüm
    Ford özel servisinde 3 gün çalışan arkadaşım söylemişti. Eğer aracın sahibi yanındaysa mecbur Castrol kullanıyorlarmış ama eğer sahibi yanında değilse kalitesiz bidondan doldurorlarmış. Bir de pişkin pişkin biz bu günlere böyle geldik diyormuş. Yazık araç sahibi de masraf edip Castrol koydum diye seviniyorduk. Siz siz olun bilmediğiniz yağı koydurtmayın, bakım yaptıracaksanız da başında durmaya çalışın. En sağlıklısı düzgün bir yerden satın alıp kendin değiştirmek. Çok kolay zaten.
    Omerius bunu beğendi.

Dün motoru bir tamirhaneye götürdüm yağ değiştirmek istiyorum dedim at hırsızı kılıklı lavuk motoru koy abey 1 saat sonra alırsın dedi iyide ben hangi marka yağ koyduğunu nereden bileceğim ki birde bana diyor senln motorun çok kıymetli abey.
    BloodyBaron bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    moto camıasına damga vuran yaglar motul, ipone gibi yaglardır castrol almayın derım

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mynet09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar motorumun yağını değiştirmek için tamirciye gittim açık yağ değişim dahil 30 lira castrol 50 lira motul 60 lira dedi sizce hangisi kalite castrol koydurdum açık yağ ne oluyor?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)