Nasıl bir hayal nasıl bir sevdanız var anlamıyorum. İktidar nasıl büyülemiş nasıl efsunlamış ,nasıl büyülenmişsiniz ...
Yakınınız kanser olmuş diyor doktor 3 ile12 ay ömrü kalmış ama allahtan ümit kesilmez diyor siz olmamıştır o daha senide beni de gömer diyorsunuz..
Başka arkadaşlarda hayalini yazdı ama sizin kadar uçuk değildi..
GErçek ile yüzleşin ÜLKE EKOMİK OLARAK BİTTİ İFLAS ETTİ ,UNUTUN BİR ŞEY ALMAYI ASGARİ ÜCRETİMİZ ÇİNDEN KÖTÜ HAL ALDI , DOLARIN ENFLASYONUNDAN ARINDIRDIGINDA TARİHİN EN DÜŞÜK GELİR SEVİYESİNDEYİZ .....BİTTİ BİTTİ FİNİTO FINIS ,END ,NİHAYE, SON, КРАЙ,FIM,
КІНЕЦЬ,
Gel matematik ile anlatayım ,TÜME varımın tersi ,TÜMDEN gelim yapalım.
3600*100/118=30500 TL KDV siz
30500*100/137=22 262 TL OTV siz
Avrupa birligi dışından oldugu için 20+10 =%30 Gümrük vergisi ile
22262*100/130=17 124
17124 KAÇ USD 2187 USD eder.
Firma karı bayi karı firma yatırımları , firma stok tutma maliyetleri , firma yedek parça tutma maliyetleri, İşletme giderleri, ....vs v.s ve v.s yok daha bunların içinde bürüt de %40-70 altında çalışılmaz böyle bir iş için onuda en min den tutayım
2187 * 100 /140 =1560 $
Böyle bir şeyin 1560 $ olabilecegine inanmak ???
YAda matamatik bilmemek cehalet , matematikden kastımda ilk okul 2-3 seviyesi ,çarpma bölme işlemi başka bir şey yok...
Yada mevcut yönetimin büyüsü ,efsunu altında kalmak ..
Ekonomi bitti firma açısından bu yatırımı yapacak piyasada tutunmak ,
sürüm yapmak (sürümün altını özelik ile çizdim) isteyen gelişmek isteyen firma için en
DİP fiyatı 55 bin bandında olur...Normal kar ile satarım der ise fiyatı 65 üzeri olur...
Ekomi bitti bunun ile yüzleşin artık ülke batık durumda durumu kabullenip ne yapacagız yolumuza bakmamız lazım..
O hasta kanser olmadı demek ile hastalıgı yok saymak ile yok olmuyor...