KTM 250 Adventure "sızdırıldı"
Reklamlar
-
390 Adventure gibi gözüküyor ancak bunda full LED far yerine halojen far olacak. 390'da olan viraj ABS'si, ayarlanabilir ön süspansiyonlar
çıkartılıyor. Elektronik gaz kolu yok.
TFT ekran yine var ve yanında gelen bluetooth ıvır zıvırları da olacakmış.
Şasiler 390 ADV ile aynı.
30 hp
25 Nm tork
390'daki Continental lastikler yerine MRF lastikler olacak.
Görünüşe göre 390 Adv.'nin daha ucuz bir versiyonu olarak yapmışlar.
Kaynaklar:
https://www.webbikeworld.com/ktm-250...-presentation/
https://www.carandbike.com/news/ktm-...t-week-2309889
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Fortnine'ın yukarıda attıgım incelemesinde 390 Adventure hakkına pek güzel şeyler söylemedi. Pek "adventure" kapasitesinin olmadığını söylüyordu ve tam anlamıyla adventure bir motosikletten ziyade sadece yüksek süspansiyonlu ve grenajlı bir şehir motoru diyordu.
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
2021 Fuar sezonunda 70.000 TL ön siparişle sizlerle. Hayırlı olsun.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Fortnine 390 incelemesinde Ryan çılgın ironi yaptıydı, motosikleti itin makatına sokup sokup çıkardıydı.
-
En az 60k bandında gelir bu. O fiyata da ikinci el tenere alınır.
-
Ktm'nin adventure modellerinin sızdırılmasına gerek yok. Hepsi aynı, ne gelebileceğini az çok tahmin edebiliriz.
-
Tasarruf edeyim diye jant tellerinden çalmışlar galiba
-
Çanta demiri olmayan adventure...
-
Seko adlı üyeden alıntı
Çanta demiri olmayan adventure...
Hakikaten, trajikomik olmuş. (Hoş, aynı b.ku Honda da yiyor; orta sehpası ve arka çanta demiri olmayan NC750X satıyorlar - ayıptır...)
-
Naked motor havasinda, 390 da yeni sızdırilan arkadasta. Ön tekeri 19 yapip gidon yükseltici ve cam koyunca adventure olmuyor. Mt 25 e ön cam ve gidon yükseltici taksan görüntü olarak teker çapı haricinde aynı olacak sızan kateme ile. Birde 390 fındık kadar 250 de harap fındık kadar olur heralde.
-
390ADV gerçekten çok iyi bir motosiklet ama aynı kasa ile 250'side çıkarsa çekiciliğini yitirir. KTM ya en başta 250 olarakgetirecekti ülkemizde yada bu hamleyi yapmayacaktı. Kendi ayaklarına sıkacaklar.
-
tutar yalan yok.fiyatıda yaziyim 49.900 tl rahat olur.60 70 ne 390 sanki fiyatı ne kadar.50 ye tercih edilir alan olucaktır.ama çok fazla fiyatı düşürmek için fedakarlık yapmış ktm yok allah yok.
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
tutar yalan yok.fiyatıda yaziyim 49.900 tl rahat olur.60 70 ne 390 sanki fiyatı ne kadar.50 ye tercih edilir alan olucaktır.ama çok fazla fiyatı düşürmek için fedakarlık yapmış ktm yok allah yok.
390 adv nin 72.990 şuanki kurdan :D bencede 60 a gelir
https://www.spormoto.com/ktm-fiyat-listesi/
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
Alacak mısınız gelirse
-
Gofretcocuk5 adlı üyeden alıntı
Alacak mısınız gelirse
ben öyle bir şey demedim sadece fiyatla ilgili tahminimi yazdım
-
yok daha ucuz olur jant lastik farlar kırpa kırpa fiyatı iddalı olur.tabi şuda var bu motor en erken seneye haziranda falan gelir o zamana euro 12 lira falan olur oda 70bin tl falan arkadaşların dediği gibi bir fiyata gelir
-
Şubar ayında 50.000 TL'di yanlış hatırlamıyorsam. %13 enflasyon ile 73.000 olmuş. lol
-
eski heroya benzemıs far tasarımı harıc
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
2021 Fuar sezonunda 70.000 TL ön siparişle sizlerle. Hayırlı olsun.
Bizim ülkeye gelmez.Tahmini Filipinler,Malezya,Endonezya ülkelerine özel üretimdir diye düşünüyorum.
-
Yanılmışım dostlar KTM Türkiye bu model için ön sipariş açmış durumda ülkemize gelicekmiş yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
He bu arada fiyatı 55 lira lansman fiyatı sonra ne olur bilinmez.
-
karayel90 adlı üyeden alıntı
Yanılmışım dostlar KTM Türkiye bu model için ön sipariş açmış durumda ülkemize gelicekmiş yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
He bu arada fiyatı 55 lira lansman fiyatı sonra ne olur bilinmez.
Ben de açıkçası yeni model sevkiyatları beklemiyordum ama CF Moto bile yeni supersport modeli için ön sipariş almaya başlamış bile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
adam bilmiş valla :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)