ALLAH iyiliğini versin emi Cenk.!!! Ben de dolaptaki 70 lik nereye kayboldu diyordum,söylesene kardeşim aldığını,ben de yenisini alırdım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
İHTİYAR %0 alkolluyum hatta fazla ayığım hadi ya hayla kimse çıkmadımı su hreketi deniyecek
abi walla sen ii deilsin ya motorsuzluk senin başına vurmuş istersen bi ara gel verem benim motoru bi iki tur at dicem ama benim motor seni kesermi bilmem En fazla 80 yapıo alet ühhüüüü
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
deer_152 67500 posta kodunun nereye ait olduğunu ve oranın insanlarını arastırırsan nüfüsa oranla türkiyede en fazla delinin bulunduğu yer olduğunu anlarsın burada mantıklı kimse yok
deer_152 hakkaten horbide de vardı böle bi sahne ama benim aklıma 2-3 gun önce cenk'Le bi motor videosu seyrederken geldi adam tek teker gidiyo du o an da sahneye bi cenk'in anlattığı kamyon dan girdi bi anda kafam da bi şimşek çaktı ve olan bu
"deer_152 67500 posta kodunun nereye ait olduğunu ve oranın insanlarını arastırırsan nüfüsa oranla türkiyede en fazla delinin bulunduğu yer olduğunu anlarsın burada mantıklı kimse yok "
Cenk tamamen haklısın
Spatula anladın sen beni hakketten öle motorsuzluk basıma vurdu sıyırmış durumdayım kafayı motorsuzluk kötü şey etraftaki 2 tekerli olan hersey gözümde parlıyor
8 Eylül de 43 yaşıma basıyorum.Avucuma RR anahtarı koysan da bu işi yapmayı g..üm yemiyor.25 sene önce gelseydin belki
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
abi hakkatten gel bak yani senin durum kötü aslında bu halle trafiğe salınmaman gerekio ama sen gel he bak burda pazar yeri war bomboş oluo burası iki tur atarsın ,,,,,,,,
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
İHTİYAR anladın sen beni iste ben senin 25 sene önceki halindeyim su anda ama motorum yok onuda bi tmamlasam sorun kalkacak ortadan
Spatula balıkesire gelicem kusenin Fizik Müh. kazandı oraya okumaya geliyo bende gelicem yıl içinde meraklanma Motorunun koruma demirleri filan vardır umarım
koruma demiri yoqda senn bacaklar ne güne
hem dediğim gibi pazar yerinin betonunda delikler war küçük küçük yama yaparsın işte
valla bu gidişle bir yerlere yama olacam ama bakalım etrafta araba ile bisiklet olsa şimdi denicem valla kimse denemiyomu hadi bu hareketi denemek için bi gezi düzenliyelim ???
CenkKeskin deer_152'ide bizim gibi düşünüyo ne zararı var ölürsün sadece ama denemek lazım ve yayımlamak lazım elbetde netde
CeNk Benim bisikleti vetiyim mi hani şu yıllanmış şarap gibi durdumu değeri artan seni amasraya götüren
ohooo Spatula sen beni tanımıyon sitenin kadrolu artcısıyım ben sen meraklanma
at arabasına olurmu hehehehehehe
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)