Bodrumdan farkli lokasyonlara
Reklamlar
-
Arkadaslar yarin Bodrumdan Didime surmeyi planliyorum. Viteslide yeniyim, olurda dahil olacak olursa, demesin bu acemi mi diye
Ayrıca aklınızda Bodrum çıkışlı farklı rotaşar varsa da paylaşımda bulunursanız sevinirim.
Reklamlar
-
Bodrum’dan Milas > Ören > Akbük koyu > Akyaka > Gökova > Köyceğiz > Dalyan bu liste uzar gider, Gökova’da kafan karışabilir oradan Marmaris ve Datça’ya da sürebilirsin.
-
Hemşehrim yarın hava yağmurlu. Yağmurluksuz yola çıkma. Milastan selamlar. Kapıkırına, stronikaya, akyakaya gidebilirsin. Örenin yolları kötü, hele ki arkadaşın dediği ören Akyaka yolu leş, sakın gideyim deme
-
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Hemşehrim yarın hava yağmurlu. Yağmurluksuz yola çıkma. Milastan selamlar. Kapıkırına, stronikaya, akyakaya gidebilirsin. Örenin yolları kötü, hele ki arkadaşın dediği ören Akyaka yolu leş, sakın gideyim deme
tatlı su motorcularına uygun bir yol değildir, benim en sevdiğim rotalardan biri, siz bence motosiklet kullanmak yerine gidin kumda oynayın
bahsettiğim rotada çekilmiş bir kare
-
joshua adlı üyeden alıntı
tatlı su motorcularına uygun bir yol değildir, benim en sevdiğim rotalardan biri, siz bence motosiklet kullanmak yerine gidin kumda oynayın
bahsettiğim rotada çekilmiş bir kare
https://i.hizliresim.com/HZSwFt.jpg
Ne diyon amca? Seni ne ilgilendirir? İster kumda oynarım,ister çamurda SANA NE
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Ne diyon amca? Seni ne ilgilendirir? İster kumda oynarım,ister çamurda SANA NE
Bu güzelim motosiklet rotasına leş diyen biri ile asla tartışmaya girmem çünkü boşa zaman harcamış olurum
-
joshua adlı üyeden alıntı
Mükemmel yollar. Bayılıyorum böyle yollara. Bir de Burdur aglasun, sagalassos yolları da güzel böyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)