Hangi kaskı kullanıyorsunuz ?
Reklamlar
-
caberg duke 2 mat mavi kaskını aldım görüntü olarak da güzel hem de çene açılır kask. gözlüğü full kaskta gözlüğe takarken çile çekiyordum bunda direkt çene açık pozisyonda takıyorum sonra kapıyorum artı olarak markete vs gittiğimde çeneyi açıp rahat rahat giderim düşüncesi de bonusu.
gerçi kim gördüyse laf yaptı kaza anında açılır vs dedi ama sharp testinden 5 almış kask. sürerken çeneyi açanlar o kazaları yapıyor diye biliyorum daha çok.
kafam büyük değil bence ama L kullanıyorum.
Reklamlar
-
Kendim : Shoei NXR
Artçı : LS2 Challenger
-
Bu soru böyle sorulmamalı. Kafam yuvarlak, oval, uzun oval. Sonra soru gelmeli. Caberg sintesi 3xl olmadı niye yuvarlak çünki. Benim başım uzun oval. Başının şeklini söyle, seninle aynı olanlar cevap versin.
-
AGV longway
Tarih oldu ama hala kullanmaya devam ediyorum Duke 2 yada mt thunder 2 almayı düşünüyorum. Gerçi kriz vurdu maaş alamıyorum herhalde eskiye devam
-
-
-
mt revenge solid white.full beyaz
-
Allahtan zamaninda shoei gt air almışım simdi hayatta alamam
-
-
Mt Revenge,Skull and rose desenli olanı güllü dallı ;) kafa yapım yuvarlak denilebilir,baş ölçüm 58 ve kask bedenim M medyum.
-
ALİCEM adlı üyeden alıntı
Mt revenge 2 kullanıyorum. 58cm kafa ölçüm var ve L beden kullanmaktayım. Kafa yapıma elmas diyor google.
benim de kafa ölçüm 59 ve aynı kasktan L beden kullanıyorum. biraz sıkıyor ve bir aydır da pek yumuşamadı doğrusu. sizde durum nasıl rahat mı?
-
caberg duke 2 XL gayet memnunum, çene açılır olmasına rağmen ses konusunda baya başarılı
-
agv k3 sv
arai axces2
nolan n87
mt blade
aralarından en iyisi agv
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)