Çok garip bir kafa yapım var. Şu an sadece Nolan marka kasklar kafama uygun. N87 Plus kullanıyorum
Çok garip bir kafa yapım var. Şu an sadece Nolan marka kasklar kafama uygun. N87 Plus kullanıyorum
LS2 ff325 L beden kullanıyorum.150 CC commuter kullanıcıyım. Genelde şehir içi kullandığım için çene açılır tercih ettim. Büyük motosikletler için uygun değil. 100 km ve üzerinde çok az trim sesi geliyor. İç pedleri rahat. Kafa yapım yuvarlak olduğu için yanaklarımı biraz fazla sıkıyor.
deneyerek alma imkanınız sanırım bulunduğunuz konum itibariyle yok, gerekirse birden fazla gününüzü değerlendirin ve mağazada deneyerek alın mutlaka, bu şekilde tavsiye ile pek verim alamazsınız. Aynı markanın farklı modelleri başka kafa yapısına göre olabiliyor.
Shoei Qwest - M beden
AGV Pista GP-R - ML diye hatırlıyorum
Qwest ❤ Ben diyebilirim. Gerçek bir FP kaskı. Ses yalıtımı iyi, konforu iyi, ağırlığı iyi, hiç bir şeyi en iyi değil ama her şeyi yeteri kadar iyi daha ne olsun.
AGV şekil güzel, vizör görüş açısı çok güzel, ağırlık iyi gel gelelim ses yalıtımı düşük içeride fırtınalar kopuyor. Kutusundan kulak tıkacı çıkınca bir şüphelenmiştim zaten.
Arai profile V (M beden)
bell ps custom 500 (M beden)
Schuberth S2 Sport benim önceliğim sessiz olması idi (m beden). Uzun yolda farkını hissediyorum. Önceki ilk aldığım bir süre kullandığım zeus kasktan sonra şahinden mercedese geçmiş gibi oldu. İlk başta aldığımda çok tuhafıma gitmişti kafamı çok sıkıyordu pedleri zamanla açıldı kafama tam oturuyor boşluk kalmıyor hatta o kadar çok oturuyor ki balaklava kullanmak istediğimde iyice kayıyor hiç giyilmiyor denedim. Yine olsa yine alırdım. Diğer markalardan sessiz olan başka hangi kasklar var bilmiyorum. Alacağım zaman araştırırım.
Agv airtec kullanıyorum eski bir kask ama sağlam tertemiz.Bu arada bizde eskidik😊 şeffaf vizör arıyorum elinde olan varsa alabilirim.
5-6 Yıldır Schuberth SR1 kullaniyorum. Schuberth S2 alacaktim ama bu daha hafifti. Hosuma gitmisti. Hala daha memnunum.
Shoei Gt Air - henüz bir yamuğunu görmedim.
agv k5s darkstorm
Kesinlikle çok memnunum. Aerodinamiğiyle iç pedlerinin kalitesiyle çok rahat ettiriyor ve rüzgarı çok sağlam kesiyor.
Ha bir daha olsa alır mıyım? Şu piyasada öyle bi şey mümkün değil
Nolan n101 m beden kullanıyorum başta kafamı çok sıkmıştı ama kullandıkça açıldı. Şuan çok memnunum iyi ki almışım
Kappa KV-27 Denver.
İlk zamanlar baya uyumluydu yüzüm ile. Pamuk gibiydi. Ama son zamanlarda yüz izi bırakmaya başladı sanki biraz. Oval yapısı aerodinamik. Kafayı çevirmelerde hava akışı dengeyi bozmuyor.
AGV Corsa kullanıyorum her yönden memnunum sadece vizörü asla açık kalmıyor biraz hızlanınca açıksa direkt kapanıyor pist odaklı kask olduğu için. Bazen pişmanlık yaşıyorum ama daha yakışıklı kask yok yer yüzünde.
Ls2 Stream
Shoei Qwest TC-3 kullanıyorum şu an. 56-58 beden M. Oldukça memnunum, rahat bir kask.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)