Vizör İçin Su Kaydırma Özelliği
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar. malum kış geliyor ve herkesin illa ki bir derdi oluyor kış sezonunda. benimki de yağan yağmurda vizörün camında biriken su damlacıkları. en azından benim için ciddi anlamda görüşümü engelliyor. bunun için bi önerinisi olan varmı dır?
Reklamlar
-
Ben daha önce ucuzundan yağmur suyu kaydırıcı alıp sıkmıştım. Hiçbir işe yaramadı. Eldivenin parmağındaki lastik ile çeke çeke yola devam ediyorum kışın.
-
bazı spreyler var, ancak hem pahalı hem de çok uzun süreli iş görmüyor.
-
şunu özellikle belirtmek isterim sakın otomobillerin camına sıkılan cam için yapılmış ürünleri vizörlerinize sıkmayın. Çünkü polikarbon yani plastiğin yapısına işleyerek vizörde farklı problemler yaratabilir. Sıktığınız madde uv ile etkileşime geçerek camda dökülme soyulma yansıma şekil bozuklukları gibi birçok şeye sebep verebilir. Su kaydırmanın en güzel özelliği camınızı herzaman temiz tutmak ve eldiveninizi vizör silici özellikli seçmeniz. Genellikle revit dainese gibi eldivenlerin başparmak yanları camı kolay silebileceğiniz ve camda iz bırakmayan süetimsi bir malzemeden yapılıyor. Bunların dışındaki yöntemler kısa vadede iş yapabilir ancak uzun vadede zarar verebilir.
-
Merhaba,
Filmler var vizör için su kaydırıcı özelliği bulunan.. Onlardan kullanıyorum. İşe yarıyor.
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Filmler var vizör için su kaydırıcı özelliği bulunan.. Onlardan kullanıyorum. İşe yarıyor.
kullandığınız malzemenin internet linkini atabilir misiniz acaba ?
-
Vizöre pasta-cila yapın, pamukla iyice silerek bitirin. Bir kış işinizi görür.
-
hiç denemedim; ama şöyle pamuğa biraz yağ döküp (ayçiçek yağı) vizörü silsek iş yaramaz mı?
-
shruikan adlı üyeden alıntı
hiç denemedim; ama şöyle pamuğa biraz yağ döküp (ayçiçek yağı) vizörü silsek iş yaramaz mı?
Bulaşık yıkarken edindiğim tecrübeye göre bunu yapmak çok kötü bir sonuç doğuracaktır.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
merhaba,
0 TL ek bütçe ile dk 4:43'den itibaren izleyerek uygulamayı deneyebilirsiniz. Geçici bir çözüm olarak düzenli bir şekilde kullanılabilir
-
msandikci adlı üyeden alıntı
Traş köpüğü için de aynı şeyi okumuştum ama işe yaramadı.
instagram.com/gerivites
-
markasını bilmem arkadaşın bunun için özel fısfısı vardı, işe yarıyor demişti.
sıktıktan 2 gün sonra yağmur yağdı, bir halta yaramadı.
Bu arada mecbur değilseniz yagmurda sürmeyin, yazıktır.
-
a101 e 10 tl ye şunlardan gelmiş. vizorde işe yarayabilir.
-
zuluman adlı üyeden alıntı
denemdiğim tek bu kaldı bulursam alıp deneyeceğim bunuda köpükler fısfıslar diş macunları falan hikaye iş yapmıyor belki pasta değil ama wax veya cila bir nebze olabilir tabi görüşü kısıtlarmı onlarda bilmem denemek lazım ufak bir yerinde
-
Beni bilen bilir. Yaz-kış motora binerim. Yazlık-kışlık set lastiği olup, yazın ve kışın bunları değiştirerek binen 1-2 motorcudan biriyim. Kışlık ekipmanların hemen hepsini kullandım-denedim. Sonax hızlı cila var. Sprey şeklinde. Vizör'e ondan sıkıyorum. İşimi görüyor. Tavsiye ederim. Yalnız bu ürünler süreli ürün değil. Yani haftada bir yenile veya ayda 1 yenile gibi değil. Her yağmurda kullanmanın ardından kask temizlenip, tekrar cilayı sıkmak gerekiyor.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Beni bilen bilir. Yaz-kış motora binerim. Yazlık-kışlık set lastiği olup, yazın ve kışın bunları değiştirerek binen 1-2 motorcudan biriyim. Kışlık ekipmanların hemen hepsini kullandım-denedim. Sonax hızlı cila var. Sprey şeklinde. Vizör'e ondan sıkıyorum. İşimi görüyor. Tavsiye ederim. Yalnız bu ürünler süreli ürün değil. Yani haftada bir yenile veya ayda 1 yenile gibi değil. Her yağmurda kullanmanın ardından kask temizlenip, tekrar cilayı sıkmak gerekiyor.
aynen spreylerde öyle zaten ama etkili olmuyor peki tavsiyen olacak bir alt yağmurluk varmı aldığım hepsi istinasız ağ tarafından deliniyor sonra çöp 4 tane üst var tertemiz :D altlar hep pert
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
aynen spreylerde öyle zaten ama etkili olmuyor peki tavsiyen olacak bir alt yağmurluk varmı aldığım hepsi istinasız ağ tarafından deliniyor sonra çöp 4 tane üst var tertemiz :D altlar hep pert
Kış için ve dahi yağmur için çok kafa yordum, ucuzdan pahalıya sürekli ekipman denedim durdum. Bu işin oluru kuryelerin kullandığı motor örtüsü. Rüzgar keser, yağmur keser soğuk keser. Gerisi ne olursa olsun hikaye. 5-10 dakika yağmurda kalacaksan başka. Benim dediğim aldın mı motoru en az 30 dakika yağmurda bineceksen bile geçerli. İkinci seçenek biraz daha medeni. Örtüden rahatsız olup Tucano Urbano Panta Fast aldım. Gök delindi üzerime yağdı, en güzel sürüşlerimi yapıp bunu üstümden bir çıkarttım kup kuruyum.
Eldiven diyeceksin. O da bonus olsun. Her ne eldiven kullanırsam kullanayım su-soğuk geçirdi arkadaş. En çok parayı eldivende çöpe attım. Bu işin oluru, yine kuryelerin kullandığı elcik örtüsü. Motor örtüsünü kullanmıyorum ama elcik örtüsünü yazlık eldivenle kullanıyorum. Motorum MT-25 kötü duruyor denebilir ama kuruyum aga. Bilinen bir markanın Hydra H2O kışlık eldivenini aldım. "Kaç paraysa vereyim ellerim üşümesin" dedim. Yok arkadaş. sağnak yağmurda 30-40 dakka 80-90 giderken hiçbir şey elleri koruyamıyor. Neredeyse 20 de 1 fiyatına elcik kabıyla mutluluğa kavuştum :D
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Kış için ve dahi yağmur için çok kafa yordum, ucuzdan pahalıya sürekli ekipman denedim durdum. Bu işin oluru kuryelerin kullandığı motor örtüsü. Rüzgar keser, yağmur keser soğuk keser. Gerisi ne olursa olsun hikaye. 5-10 dakika yağmurda kalacaksan başka. Benim dediğim aldın mı motoru en az 30 dakika yağmurda bineceksen bile geçerli. İkinci seçenek biraz daha medeni. Örtüden rahatsız olup Tucano Urbano Panta Fast aldım. Gök delindi üzerime yağdı, en güzel sürüşlerimi yapıp bunu üstümden bir çıkarttım kup kuruyum.
Eldiven diyeceksin. O da bonus olsun. Her ne eldiven kullanırsam kullanayım su-soğuk geçirdi arkadaş. En çok parayı eldivende çöpe attım. Bu işin oluru, yine kuryelerin kullandığı elcik örtüsü. Motor örtüsünü kullanmıyorum ama elcik örtüsünü yazlık eldivenle kullanıyorum. Motorum MT-25 kötü duruyor denebilir ama kuruyum aga. Bilinen bir markanın Hydra H2O kışlık eldivenini aldım. "Kaç paraysa vereyim ellerim üşümesin" dedim. Yok arkadaş. sağnak yağmurda 30-40 dakka 80-90 giderken hiçbir şey elleri koruyamıyor. Neredeyse 20 de 1 fiyatına elcik kabıyla mutluluğa kavuştum :D
Siz biraz işi zor yoldan öğrenmişsiniz maalesef. Sağolun tavsiyeleriniz için ben de düşünüyorum el örtüsü.
-
zuluman adlı üyeden alıntı
Bunlardan hem arabaya hem motora aynalar için alacaktım. Yorumları okuyunca baz geçtim. Çoğu kişi kısa sürede etkisini kaybettiğini yazmış.
instagram.com/gerivites
-
eldivenden yana sıkıntım yok alpinestar eldiven var şuan mutluyum onla kışlık üşütmüyorda ellerim ıslanacak kadar su da almıyor alt sıkıntıydı ama tucanaya bende baktım ama yoktu hiç bir yerde onun haricinde kurye modu maalesef hem motordan dolayı hem de kişisel olarak da sevmiyorum çok kısıtlı hissediyorum o tarz örtü vs olayında kullanamıyorum motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)