Zenginin malı zügürdün çenesi muhabbeti
Reklamlar
-
Sizce fiyat performans motorları hangileri ;
Perfomansdan kasıt güç değil (donanım, güç, sağlamlık , ikinci el değeri, hızlı satılabilir olması ....vs vs herşey)
Şu ekonomik durumda bir şey alıncagı yok da işte bizimkisi de boş lakırtı olsun ,elimizdeki malın kıymetine bakıyoruz şuanda ..
15-20 Bin bandı (bence pulsar)
20-30 Bin bandı Dominar
30-40 Bin CBR 500R -CB500F
40-50 Bin arası MT07 (endruo severlere eski kasa Vstrom 2008 -2012 arası)
50-65 Bin arası CBF650 /tracer 700
65-80 Bin arası Africa-twin
Sizlerin fiyat performans motorları nedir?
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Mevcut ekonomik koşullardan dolayı F/P ürün kalmadı artık. 125'lik motosikletler bile 30 bin tl oldu. Motosiklet, artık lüks işi oldu bu ülkede...
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
şu (donanım, güç, sağlamlık , ikinci el değeri, hızlı satılabilir olması ...) kriterleri sıralayıp nc'yi yazmamak...
büyük rezalet...
-
2016 CB500F güncel kasko rayiç bedeli 45.000TL yalnız; piyasada baktığımda bundan da pahalı fiyatlar görüyorum. Sanki CB500F/CBR500R için 35-45 gibi demek lazım...
-
zapalka adlı üyeden alıntı
şu (donanım, güç, sağlamlık , ikinci el değeri, hızlı satılabilir olması ...) kriterleri sıralayıp nc'yi yazmamak...
büyük rezalet...
İkinci elde
Benim açımdan aynı fiyat bandında vstrom ,versy varken NC bana fiyat performans ürünü gelmiyor . Eskiden diğerlerinden %20-25 ucuzdu o zaman öyleydi ama şimdi benim şahsi fikrim değil, NC eskisi kadar.ikinci elleri ucuz değil.
-
30-40 Dominar 400 UG
250cc alınacaksa Cf Moto 250 NK (25.200 Tl)
-
zapalka adlı üyeden alıntı
büyük rezalet...
alıp kullanıp satmayan bilmez nc yi ilana koydum 5 dakika sonra sattım
2 tane nc aldım kullandım sattım piyasası orta sınıfın en güzeli
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)