70.000-75.000 TL Motosiklet
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu fiyatlarda CBR 650 F almayı düşünüyorum.Tercihen 2018 kırmızı olursa tadından yenmez https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9875939/detay/ takas düşünürsenizde hemen bugün konuşabiliriz.Yok arkadaş delimisin ne 650 F'i şu motoru al dersenizde fikirlere açığım ama önceliğim 650 F.
Reklamlar
-
titremesi haricinde iyi motordur
torku biraz düşük kalabilir ama iyi uzar
vergi dilimine takılmaz mtv si uygundur
rahattır şekildir severiz ama titrer
bide mt 07 nin rolantide verdiği torku anca 6500 devirde verir
-
https://www.sahibinden.com/motosikle...ti-monster-821
üste kalan 5000 10000 tl yi bakıma ayırırsın desmosu gelsede koymaz mt07 yi de cbr650f i de delik deşik edersin :D
-
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
cidden güzel motormuş listeye alındı onlarada bakıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
titremesi konusunda öyle rahatsız edici bir titreme yok diyorlar.Hatta hissetmezsin bile diyorlar güzel olan tarafı 4 silindir
cbr650 f de bindim heleki cbr gibi tek silindirden geçiyorsan oha hiç titremiyor la bu dersin , mesela bende ducati monster 696 var bundaki blok eski nesil full hava soğutma biraz titreşimli ondan sonra cbr 650 bayağa pürüzsüz sakin rahat gelmişti :D
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
cbr650 f de bindim heleki cbr gibi tek silindirden geçiyorsan oha hiç titremiyor la bu dersin , mesela bende ducati monster 696 var bundaki blok eski nesil full hava soğutma biraz titreşimli ondan sonra cbr 650 bayağa pürüzsüz sakin rahat gelmişti :D
CBr 250'den sonra bana masaj yapıyomuş gibi rahatlamada gelir ozaman
-
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
tamam konuşuruz ama bu fiyatın konuşulacak tarafı sanki yok gibi
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Cbr 650 F'fen daha az titreşimli ve daha ucuz olsun derseniz, Yamaha XJ6 Diversion F serisine de bakabilirsiniz.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Daha çok uzun yol için mi kullanırsınız bilmem ama fazer 8 ABS önerebilirim kullandım oldukça tatminkar bir motordur
-
fkambay adlı üyeden alıntı
Daha çok uzun yol için mi kullanırsınız bilmem ama fazer 8 ABS önerebilirim kullandım oldukça tatminkar bir motordur
o motorlarada baktım motorun önden görünüşünü hiç sevemedim ya uzaylıya benziyo bi ısınamadım o motora
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
o motorlarada baktım motorun önden görünüşünü hiç sevemedim ya uzaylıya benziyo bi ısınamadım o motora
Evet tip olarak öyle size katılıyorum ama kullanış olarak diğerlerine göre biraz daha konforludur hem titreşim hem şehir dışı seyahatleri için.
O fiyatlara yine CBR 650f tip olarak ideal bir motor bence doğru arayistasiniz
-
neey 105 bin mi
-
şehir dışı seyahat listenin ilk 2 sırasındaysa tracer700 yada versys 650 de olabilir.spor sürüşüde olsun dersen tracer700 çok güzel bir seçenek olur gidiş yakıt kalite genel olarak memnun eder.650f de güzel tabi titreşim ve kalite sıkıntısı var japon gibi pek hissettirmiyor yeni seride aynı yerde üretiyorlar ama nedense o daha bir japon gibi hissettirdi bana.4 silindir olsun diyorsan alternatif kawasaki z800 geliyor aklıma.mt9 da bulunabilir o fiyatlara ama eski kasa olur oda pek tutmadı.honda da alabilrisin pişman olmazsın tabiki.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
105 bin az olmuş. Ederi 150 bin tl en az. Sıfır yeni kasası bile o fiyatda değil...
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
VFR 800 Crossrunner Tek gecerim. Vtec açarsın açmazsın sen bilirsin ama bence mükemmel makina.
-
-
şu anda cbr 650 r sıfır bulsam motoru satar satmaz 10 daha üste çıkıp 650r alıcam ama bulamadım.Motoruda satar satmaz hemen bitane almam lazım motorsuz duramam
-
105 e satarak malınızın değerini düşürmeyin, 150-200 arası uygun bir segment gibi gözüküyor...........
-
300 yazacaktım da dedim o kadar da insafsızlık yapmayayım.
fiyatın neden o şekilde yazıldığı açıklamalarda mevcut.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)