Hacıdayı,
Poliçeyi A dan Z' e oku muhakkak. Sonra full ama bize kadar full olmasın kasko.
Birde ne olur ne olmaz konum/yer belli olacak şekilde fotoğraf paylaşma. Pırrr diye uçuyor insanların motorları.
Hacıdayı,
Koruma takozu ile garanti dışı kalma ihtimali mantıken yok ama sen bunu en iyisi aldığın yere sor. Biz kalmaz deriz onlar kalıyor der, olan sana olur.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin hocam. Tekerinize taş değmesin.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
mt07 olumcul bır makıne torku cok yuksek dolayısıyla virajda fln arkayı kaydırıp olen cok oluyor. 650F bırazdaha hatayı tolere edebılen bir motor. mt07 0-100 4.5 sanıye cıvarında birbirlerine yakınlar bu deger yeterlı ama mt 07 olumcul olur malesef. Keşke tcs koysalarrdı mt 07 geregınden fazla torklu cunku helekı bızim asfaltımızda ölüm çok yakın
biz tam fiyat aralığında tavsiye verirken bir bakmışız ilandaki fiyat değişmiş, bu ara çok başımıza geliyor.
Cbr650R kullanan varmı?Sağ grenaj fazla ısınıyor gibi geldi bana sol grenaj soğuk normal mi ?
İLK yıl ise kasko kol gibi çıkıyor ben afrika ya yaptırdım ( % 65 indirimim var )kask arka çanta dahil 90000 tl rayiç bedel 2100 tl anadolu sigortaya yaptırdım
çalınma durumunda %25 muafiyet otomatik olarak kesiliyor yani çalınma için firmaların ağzı yanmış motosiklet te bu risk çok yüksek olduğu için firmalar bu işe girmemeyi tercih ediyor veya muafiyet koyuyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşlar Bir kaç fiyat aldım.
Anadolu sigorta = 5.670 TL %25 çalınma muhafiyeti varmış.
Quick Sigorta = Onların verdiği numarayı aradım ve 60 bin tl'lik motosiklete 25bin tl filan çıkar dediler.(Saçma sapan bir teklif)
Nur Sigorta = Haber Bekliyorum oda gelince onuda paylaşacağım
Groupama = 9.000 TL Full Kasko diyor.Ne yapacağım ya çok para abi kasko için bunlar.
Bi önceki sayfada da yazmıştım, bu motorlarda kasko 9 bin tl civarı çıkıyor, hasarı komple karşılamasını istiyorsanız. Benim motor için kasko bedelinin 70 bin tl olduğunu söylemişlerdi. Yani kaskolu yaptırsam bi sıkıntı olduğunda 80-90 bin liralık motorun 60 bin lirasını kurtarmış olacam.
Bir de Mapfre ve Allianz acentelerine uğrayın. İlk sene için rayiç bedelin en az %10'unu alırlar yalnız...
groupamadan yaptırdık hayırlı olsun yapacak birşey yok ama baya girdi Hayırlısı olsun en azından kafam daha rahat.Yardımcı olan herkesede çok teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)