başa bela istemiyorsan garantisi dolmuş 20 bin km üstü italyanlardan uzak durmak şart (ducati başta)
başa bela istemiyorsan garantisi dolmuş 20 bin km üstü italyanlardan uzak durmak şart (ducati başta)
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Aklınıza getirmek istemesem de lütfen motosikletinizi iyi muhafaza ediniz. Malum hırsızlık olayları tavan durumda. Umarım her daim kazasız belasız gönlünüzce kullanırsınız. Kırmızı da çok yakışıyomuş he
Hayırlı olsun hocam motor fenaaa.
10 numara 5 yıldız motor almışsınız. Hayırlı olsun.
Burada okadar kafanızı patlattım ve sıkılmadan cevap verdiniz.Hepinize ayrıca teşekkür ederim.Bakalım birde zincir alacağım.Onun dışında daha ne yapabilirim bilmiyorum.Evimin önünde kapısı kapalı otoparkta duruyor.
hayırlı olsun. kasko yaptırabiliyorsanız bir an önce yaptırın. artık yaz kış demeden motosiklet çalınıyor istanbul'da.
Arkadaşlar bu kasko için nereyi tavsiye edersiniz?
quick sigortaya bi sorun. trafik sigortasında motosiklete her zaman en düşük teklifi veren firmadır. garip (ve nadir) bir şekilde motosiklete sempatisi olan bir firma gibi de görünüyor. Özellikle internet sayfasında motosiklete özel hizmetlerin yer aldığı seçenekler var. Kaskosu için ise KaskoMotto diye aratın nette çıkar.
bana anadolu sigortadan 3200 lira verdi teklif muafiyetsiz olarak. muafiyetli olarak başka firmalar 2500 2700 civarı teklif verdi. motosiklet 2020 model r25. ehliyetim 8 yıllık. bugüne kadar tek bir kazam dahi yok ama quick sigortada sırf yaş tutmadığı için sorgulayamadım malesef. ne çıkacak size fiyat merak ettim.
Başvuru yapmayı denedim ama olmadı sanırım sigortasını byeni makinama alamadığımdan olabilir.Bugün sürekli denedim ama yapmadılar.Sigortam.net şimdide pazartesi diyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
Vallaha siyah çok güzel duruyor ama siyahla uğraşmaktan okadar bıktım ki kırmızı aldım ve fark ettimki daha güzel duruyor
Hacıdayı,
Çok sevindim senin adına. Kırmızı da bir ayrı güzel gözüküyor, maşallah.
Neşe dolu, güzel günlerde kullanmanı temenni ediyorum.
Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım sizede nasip olur
2017 650f için anadolu sigorta full kaskoya 9000 lira istemişti
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)