Kışın bunu kullanan var mı?Soğuktan iyi korur diye düşünüyorum ama asıl merak ettiğim yağmurda işlevi.Decathlon'dan almayı planlıyorum.
Kışın bunu kullanan var mı?Soğuktan iyi korur diye düşünüyorum ama asıl merak ettiğim yağmurda işlevi.Decathlon'dan almayı planlıyorum.
Sizde link görünmüyor ama bende 3 yıl önce decathlondan kayak pantolonu aldım. Ne yağmur ne soğuk geçiriyor.
https://www.decathlon.com.tr/first-h...d_8360202.html
Bunu almayı düşünüyorum.
bu 3000mm lik bir pantolon. su geçirmezlik oranı en düşük kayak pantolonu diyebiliriz.
evet normal kullanımda sıcak tutar. bir iki damla suyu tutar. ama biraz yağarsa yağmur tutmaz. kumaşı çok kaşın değil, özellikşe egzoza dikkat et. deydiği anda yapışır.
kullanacağın şehre ve amace göre değişmekle birlikte. genel olarak iş görür.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Kayak pantolonu rüzgarın,soğuğun ve yağmurun etkisini keser ama ısınmamış ve ömrünü doldurmakta olan bir lastik kullandığınızı düşünelim; soğuk hava ve yağmur bildiğiniz üzere biz motosiklet sürücüleri için kaza riskini daha da arttıran etkenlerdir. Şayet öyle bir durumda kaza yaparsanız kayak pantolonu hem alacağınız darbe yönünden hem de asfaltta sürüklenmeden kaynaklı yaralanmalardan sizi korumayacaktır.
Zaten koruma amaçlı giymeyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
Hocam şehir içi 10-20 kilometrelik yolum var.İşe git gel sabahları iş görsün yeter.Onun dışında yağmurluk var zaten.Olmadı kat kat giyiniriz.
Valla benimde kilodan sebeb üstüme olmuyor eski kisliklar motor için bakıyorum kaç gündür internette bende bı bakım decatlona bizzat gidip giyim üstüme oturani Alaçam bende 25km yol yapıyorum ise git gel
Ben kullanıyorum , sıcacık tutuyor. Düşersek hiç bir işe yaramaz o ayrı. Çok yağmurlu havalarda zaten çıkmadığım için o konuda yorum yapamıyorum.
yaklaşık 3 senedir var bende bu pantül,
Alıken motosiklet pantolonu üstüne giyeceğinizi düşünerek alın sadece bu pantolonu giyip motorun üstüne çıkmak büyük cesaret,
Ama motosiklet pantolonu üstünde gram üşütme yapmadı bana.
Arkadaşlar sadece soğuktan koruma amaçlı alacağım zaten.Naylondan bişeyin korumasını beklemiyorum.
Yıllardır kullanırım ancak korumalı motosiklet pantolonunun üzerine giyerim.. Hem korumayı sağlamış hem de çıkar öbürünü giy vs uğraşmamış oluyorum.
Yağmurdan yağmurluk gibi korumaz ancak kısa mesafe gideceksen idare edecektir.
Pantolon üzerine giyeceğini düşünerek büyük almanı öneririm.
2016 yılının, aralık ayında bu ürünün eski modelini satın almıştım.
Rüzgardan ve yağmurdan korumuştu, bende o amaçla almıştım zaten yani işlevini fazlasıyla yerine getirdi.
Hala duruyor fakat artık bedeni küçük geldiği için kullanmıyorum.
2013 yılından beri kullanıyorum. kumaş su geçirmiyor ama yağmur yağdığında ağ kısmındaki dikişlerden su alıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)