Pulsar RS 200 mü? /CBR 250r mı ?
Reklamlar
-
Sizce hangi motor daha iyi benim için önemli olan titreme ve yakıt tüketimi.pulsarı sıfır alcam CBR alcaksam 16veya 17 modellerine bakıyorum aşşa yukarı aynı fiyatta lar.gonul iterki yılların markası CBR 250 yi sıfır alalım ama getirmiyorlar ülkeye ztn Honda resmen zenginlerin markası olmuş ss kısmında sadece 650 ve 1000 lik motorlar var ve fiyatlar çok yüksek ve yükselmeye devam ediyor aslında Honda ulkeye 250 ve 125 likleri tekrar soksa kar edebilir neden yapmadığını da bilmiyorum inş ilerleyen zamanlarda gelir
Reklamlar
-
Valla çok kritik bir soru krankçı CBR ile sıkıntılı RS 200 ama tabi bilmiyorum ikisinin son modellerinde ne olmuştur ama sıkıntılarını bilmeyende yok.
-
japondan şaşmayın. ben pulsar ile cbr arasında kalmıştım. cbr'den yana kullandım tercihimi. iyiki de öyle yapmışım hiç pişman değilim. fakat temiz cbr bulmak biraz problem olabiliyor. ben 1.5 ay araştırmamın sonucunda çok temiz bir tane bulup aldım. tek silindir olduğu için tabiki titreşim oluyor ama öyle zangır zangır bir titreme değil. cbr 250 r kronik olarak krankta problem yaratıyor diyorlar. motor tek silindir ve büyükçene bir piston var. süper sport tarzında bir motor olduğu içinde alan arkadaşların ( çoğunlukla gençler ) çoğu tapa gaz gidiyorlar motorla. ee tek piston 250 cc motor top speed 180 küsür civarı, çok zorlarsan kaldıramaz tabiki o krank illaki bozulur bişeyler. ben şans eseri 5 yıllık orta yaşlı bir kullanıcıdan aldım motoru. 2850 km'den beri sahibiymiş. adam topcase ile kullanmış hep motoru. buda bana göre bir artıdır. çünkü şekilci gençlerimiz bu tarz motorları asla topcase ile kullanmaz. yani motor evveliyatında hunharca gazlanmış bir motor olmamış. temizini bulursanız uzun yıllar dertsiz tasasız binersiniz.
bajaj için bişey diyemiyorum netice de hint malı. ön jant kıranda gördüm, kırılan subap'ın pistona saplandığını da, +100.000 km dertsiz kullananıda.
kısaca bu işler tamamen kullanıcıya bağlı bir durum. tabiki 2. el motorlarda. yine motor alıcak olsam yine japon alırdım ben. ve muhtemelen hayatımın sonuna kadar japon almaya devam edicem.
-
Mertflix adlı üyeden alıntı
Sizce hangi motor daha iyi benim için önemli olan titreme ve yakıt tüketimi.pulsarı sıfır alcam CBR alcaksam 16veya 17 modellerine bakıyorum aşşa yukarı aynı fiyatta lar.gonul iterki yılların markası CBR 250 yi sıfır alalım ama getirmiyorlar ülkeye ztn Honda resmen zenginlerin markası olmuş ss kısmında sadece 650 ve 1000 lik motorlar var ve fiyatlar çok yüksek ve yükselmeye devam ediyor aslında Honda ulkeye 250 ve 125 likleri tekrar soksa kar edebilir neden yapmadığını da bilmiyorum inş ilerleyen zamanlarda gelir
Dostum düşündüğün CBR250'nin özellikleri nedir?
-
14.000 km cbr 250 2017 kullandım. Ve tavsiye ederim
-
rs200 grenajlı naked motor. ss sınıfına sokmamak lazım bence.
cbr tabi ki
-
Türkiye şartlarında 2.el motor çok riskli. Sıfır alabiliyorsanız. Pulsar NS200 daha garantili olur.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Türkiye şartlarında 2.el motor çok riskli. Sıfır alabiliyorsanız. Pulsar NS200 daha garantili olur.
benim bu konuda taktiğim mümkün ise esnaf adamdan almak.
İlk motoru aldıgım cocuğun dükkanı vardı, üründe söylemediğin birşey var ise gelirim dedim.
ikinci arkadaşında dukkanı vardı, cocugun samimiyetine güvendim servise göstermedim bile.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
benim bu konuda taktiğim mümkün ise esnaf adamdan almak.
İlk motoru aldıgım cocuğun dükkanı vardı, üründe söylemediğin birşey var ise gelirim dedim.
ikinci arkadaşında dukkanı vardı, cocugun samimiyetine güvendim servise göstermedim bile.
Benim ilk motorum ve zerre kadar anlamıyordum motordan. Şimdi yazarken farkettim cahil cesareti tam. Ehliyeti aldıktan 3 ay sonra bu sene mart ayında, Eskişehir'den kalk Bursa'ya git . Motora 100 mt bin, 2-3 vites at. Sonra servise falan götürmek hak getire, direk noterden satış sonra motorla Eskişehir'e dön şeklinde oldu.
-
japon her zaman daha az sorun çıkartır.
binde bir başa gelebilecek olayları yaşayan kişileri tenzih ediyorum.
-
Bilgiden değil sadece fikir olarak söylüyorum ben olsam sıfır Rs200 alırdım.Bu ülkede 2.el motosiklet almak hele ki cbr tipinde bir motosiklet almak çok korkunç geliyor.
-
-
Merhaba
Şahsen pulsar 200 tercih ederdim. Cbr 250 sevmiyorum. Çünkü ss sevmiyorum sıfır pulsar 200 almak daha mantıklı olur cbr 250 alana kadar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)