Hepsiburada com da 30 TL motosiklet montu var bilginize.
Hepsiburada com da 30 TL motosiklet montu var bilginize.
Allah Allah 1 tane "0" eksik mi girilmiş acaba?
Satıcı hiç güvenilir değil. Siz siparişi verirsiniz satıcı kargoya vermez sonra da sipariş iptal olur. Siz 30 tlnizi 2 haftalığına Hepsiburadaya işletmiş olursunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Bizzat Lcw de başıma geldi. Bir arkadaşım sevgilisi için şekilli şüküllü çorap aldı. 3 hafta kargoya vermediler. Aradım müşteri hizmetlerini siparişi iptal ettiler.
Aynı satıcı 25 TL oto lastiği satıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Aldık bakalım gelecek mi 😄
hb satıcısıyım bende. tüm ürünlerinde toplu güncelleme sonrası sorun yaşamış gözüküyor. revit marka ürünleri dahi çok ucuz. umarım kısa sürede fark edip durumu düzeltir. yoksa fena zarara girecek
30 tl ye nolan kask. kesinlikle fiyat güncellemesi sonrası sorun yaşamış bu mağaza.
mağaza yeni. puan atanmamasında belli. entegrasyon programı filan kullanıyor olabilir. ondan kaynaklı sorun da olabilir. böyle bir fiyat politikası not possible.
İlgili satıcının diğer ürünlerinde de çok alakasız fiyatlar var.
Yani bir ürün değil iki ürün değil.
Bilgisi olan arkadaşlar var mı? (Outlet, defolu, ikinci el, veya bambaşka bir şey mi) (Bir araba lastiği 35 lira olur mu!!!)
Belki de otolastikcilerde üst üste yığılmış lastikleri aldı satıyor kim bilir
Bende aldım bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum :D
Hocam aslında mesajınızı silseniz daha iyi olur. Çünkü bir kesim her türlü durumu sömürmeyi iyi biliyor. Benim fikrim silin yazdıklarınızı arkadaş daha kötü bir duruma düşmesin. Ben satıcılığı kaldırılır diye tahmin etmiştim.
düzenle butonu kapandı. maalesef editleyemiyorum.
Ben de 25 liradan Nolan kask ısmarladım, bakalim ne olacak
Eğer adam yanlışlıkla bu fiyatları girmişse siparişlerden sonra kalp krizi geçirecektir.
Vay arkadaş herkes sipariş ettim diyor. Oldu yanlışlıkla verilen fiyattan geldi ürün. Adama da girdi.. Rahat rahat kullanabilecek keriz nolcek diyebilecek misiniz?
Yada o 25 30 liralar güme gitse aynı rahatlığı gösterebilir misiniz?
Nerde kaldı ahlakımız?
Nerde kaldı insanlığımız?
Sonra kuralkana dominara laf atarız topluca.. Sahtekar deriz birine,fırsatçı der söveriz ötekine,dolandırıldık diye ağlar gerekirse burda konu açarız..
Peki bu vatandaşı dolandırmaya kalkmak,malına 10 da bir fiyatına el koymaya çalışmak değil de nedir bu?
İnşallah yanlışlık sebebiyle zarara girmez arkadaş..
Linkler kaldırılmıştır.
lan sipariş verecektim sonra ağır bi vicdan azabı geldi. satıcının da çoluğu çocuğu vardır yapmayın etmeyin. admin kaldırsın şu konuyu yazık günah yemin ederim. kim bilir ne zorluklarla işini kurdu adam. yazık günah kaldırın silin konuyu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)