ero__ büyük ihtimalle size zamanında hatanızdan dolayı birisi cezanızı vermiş o yüzden bu kadar dolusunuz. Keşke yapmasaymış böyle bir şey. Gerçekten çok kötü görünüyorsunuz.
Siz bilirsiniz. Bu tartışma iki tarafa da katkı sağlamıyor. Umarım arkadaşın dediği gibi her zaman kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız.
Yapılanın bariz hata olduğu ve o fiyatlara satılamayacağı biliniyorsa ve o mal alınıyorsa, burada fırsatçılık ve art niyet vardır. Kişinin kendi tercihidir saygı duyarım ama yapılan büyük bir yanlıştır. Hepimiz çalışıp para kazanıyoruz ve kolay olmadığı gün gibi ortada. Alenen bir adam zarar altına sokuluyor, üstelik gören kişi 10larca kişiyi daha dahil ediyor duruma. İnancınız ne ise veya yoksa bile dünya da herşeyin bir dönüşü var ve emin olun yaptığınız kasıtlı kötülükler ve iyilikler size aynı şekilde döner. Bilmeden alan adama diyecek bir sözümüz yok elbette. Ancak şu çok net bu kafada yaşayan adamlar hayatta hiçbir zaman mutlu olamaz ve işleri rast gitmez, belaları eksik olmaz.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
İş yerinde bir arkadaşınız bir hata yaptığında o hatayı el birliği ile giremeyemi çalışırsınız yoksa üzerine gidip işinden olmasınımı sağlarsınız.
Bir yanlışlık olmuşsa o fiyattan almak etik değil.Gerçekten o fiyata satılacağını düşünüyorsanızda siparişi geçersiniz.Firmayla iletişim kurup fiyatın doğru olup olmadığını teyid edersiniz.Doğruysa alır yanlışsa iptal eder hem adamları uyarmışta olursunuz.
Konu biraz gereksiz uzamadı mı? Bir taraf etik olarak doğru bulmuyor, diğer taraf iş dünyasında hata yaparsan ödersin diyor. Aslında ikisi de bir bakıma doğru. 80civarı mesaja gerek yoktu sanki. Herkese iyi haftasonları dilerim. İyi forumlar.
Ben mayıs ayında ıspartadan bir araba aldım ve pandemi nedeniyle istanbula çoklu çekici ile geldi..
Çekicinin parkettiği alana gittim arabamı gördüm,ben şu arabayı alacağım dedim.
Orada bir kalabalıkvar,kavga olmuş demekki adam kimsin nesin necisin bakalım evraklara isim tutuyor mu kimliğine bakalım demedi.. Al abi dedi verdi anahtarları..
Düşünebiliyor musunuz?
Sorgusuz sualsiz aldım anahtarlarımı bindim arabama ve evime geldim.
Yolda da hemen çekici şirketi aradım durumu anlatıp hata yaptıklarını söyleyince adamın şaşkınlığını teşekkürlerini duymalıydınız..
Şimdiiii...
Ben arkadaşımın arabasıyla üç kişi gitmiştim.
Demekki burdaki bazı arkadaşlar madem sormuyorlar deyip fırsattan istifade oradan başka iki arabayı daha alıp keriz hata yapmasaydı,anahtarları vermeseydi ,hatasının bedelini ödesin deyip arabalara el koyacaklardı..
Aslında baya iyi bir iş galiba...
bu baslik ilk cikdiginda linkki tikladim bakdik gercekden fiyati 30 tl idi sonra aşadaki yorumlari okuyunca saticinin yanlis yaptigi anlayinca almadim iyikide almadim kim bilir satici bu ilandan sonra nasil bir bunalima girer ALLAH yardimcisi olsun .
Ya hahahah,
Allah aşkına 150 tl ye sipariş verdiğimiz elbise dandik geliyor. 30 tl ye gelecek kask ahahshs diye bir önerme yapacaktım ki, ya rüyanızda mı gördünüz?
Bir ara trendyolda da böyle yazılımsal yanlışlar oluyordu. Mümkün böyle şeyler tabi. Umarım 300 tl kaskı 30 tl ye alan olmuşsa dahi, satıcının hakkını verir.
Aynı satıcının 25 tl ye otomabil lastiği 30 tl ye nolan kask ilanıda vardı.
Sadece monttan ibaret değildi konu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)