2014 model 2015 trafiğe çıkışlı bajaj pulsar..
Reklamlar
-
Öğlen işyerine bir emekli astsubay geldi. Rastgele laflarken elinde 2015 çıkışlı bir bajaj pulsar olduğunu, satacağını söyledi. Alacaksan vereyim dedi. Adam aşırı titiz bir kişiliğe sahip. Dışarıdan belli oluyor. Motoru da çok titiz kullandım diyor. Yani güvenilir bir karakter.
Fiyat konusunu daha açmadık ama sizce böyle temiz bir motor alınır mı? Tavsiye eder misiniz? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
Temizse alınır elbet. Zaten 5 senedir yollarda olan bir motorun bayi çıkışının 1 sene sonra olması çok da problem değil.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Temizse alınır elbet. Zaten 5 senedir yollarda olan bir motorun bayi çıkışının 1 sene sonra olması çok da problem değil.
Adam iki sene sürmüş. 15.000 km. yapmış. Üç senedir kapalı alanda yatıyor dedi. Sağlık nedeniyle satıyorum dedi.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Adam iki sene sürmüş. 15.000 km. yapmış. Üç senedir kapalı alanda yatıyor dedi. Sağlık nedeniyle satıyorum dedi.
Bilemiyorum ama yatan motor beni korkutur, 5 sene aktif şekilde kullanılsaydı sanki içim daha rahat ederdi. Yine de sıvı değişimleri, lastik değişimi, tüm filtrelerin değişimi, akü değişimi isteyebilir. Zincirde de pas olabilir. Benden daha bilgililer daha doğru yol gösterecektir.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bilemiyorum ama yatan motor beni korkutur, 5 sene aktif şekilde kullanılsaydı sanki içim daha rahat ederdi. Yine de sıvı değişimleri, lastik değişimi, tüm filtrelerin değişimi, akü değişimi isteyebilir. Zincirde de pas olabilir. Benden daha bilgililer daha doğru yol gösterecektir.
Yazman bile yeterli dostum. Tavsiyelerine uyacağım.
-
Ben direk alırdım. Gerekli bakımları yapar yoluma bakardım. Tabi ben olsam.
-
Ben de tommygun ile aynı fikirdeyim. Alacağınız fiyatın üstüne kafadan biraz daha eklemeniz gerekecek.(Pulsarın bakımı ne kadar tutar bilmiyorum) Ama eksiklerini tamamladıktan sonra (yağ, filtre, lastik, diğer sıvılar vs.) alınır tabi neden alınmasın. Gene de siz bi ekspertiz yaptırın.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Ben de tommygun ile aynı fikirdeyim. Alacağınız fiyatın üstüne kafadan biraz daha eklemeniz gerekecek.(Pulsarın bakımı ne kadar tutar bilmiyorum) Ama eksiklerini tamamladıktan sonra (yağ, filtre, lastik, diğer sıvılar vs.) alınır tabi neden alınmasın. Gene de siz bi ekspertiz yaptırın.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
RideForLife. adlı üyeden alıntı
Ben direk alırdım. Gerekli bakımları yapar yoluma bakardım. Tabi ben olsam.
Teşekkür ederim.
-
2014 model pulsarlar kötü bir jenerasyon. 2015 ve üstü almanı tavsiye ederim.
yatan motosiklet riskli ayrıca.
kdiner adlı üyeden alıntı
13 NİSAN 2015 tarihinden itibaren sevkiyatına başladığımız PULSAR 200 NS modelimizde bazı iyileştirmeleri sizlere sunuyoruz;
1. Orta sehba standart hale geldi. Geçtiğimiz yıl bize çok kızdınız, biliyoruz. Ama bizden kaynaklanan bir durum yoktu. Mücadelemizle nihayetinde talebimizi BAJAJ’a kabul ettirdik. İnşallah bundan sonra standart olarak sunulacak,
2. Selede konfora yönelik malzemesinde ve kalınlığında düzeltme yapıldı. Daha rahat bir sürüş konforu elde edeceksiniz,
3. Lastik kalitesinde iyileşme sağlandı. Sizlerin yorumunu merakla bekliyorum,
4. Yakıt pompası contası o-ring conta olarak geliştirilmiş, yüksek sızdırmazlık özelliği kazandırılmıştır.
5. Açısı artırılıp, uzatılan debriyaj ve fren kolu ile kolay tutuş ve daha iyi kavrama özelliği kazandırılmıştır.
6. Hava filtre elemanı yüzey alanı büyütülerek daha fazla toz tutma özelliği kazandırılmıştır.
7. Dikey akü pozisyonu ile kolay montaj, kontrol ve bakım yapılması sağlanmıştır.
8. Denge sensörü bağlantı yeri değiştirilmiştir.
-
Alınır bir güzel kontrol ve bakımlarını yaptırırsın binersin, akü de bitik olabilir hiç kullanılmadı ise.
-
kdiner adlı üyeden alıntı
Alınır bir güzel kontrol ve bakımlarını yaptırırsın binersin, akü de bitik olabilir hiç kullanılmadı ise.
Eyvallah dostum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
2014 model pulsarlar kötü bir jenerasyon. 2015 ve üstü almanı tavsiye ederim.
yatan motosiklet riskli ayrıca.
Teşekürler ederim dostum. Geçen gün seni banlamışlar. Çıktın mı la mahpus damından?
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Eyvallah dostum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
Teşekürler ederim dostum. Geçen gün seni banlamışlar. Çıktın mı la mahpus damından?
cıktım cıktım, bundan sonra yöneticilerin kayırdıgı trollerle 2li diyaloga girmeme kararı aldım
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
cıktım cıktım, bundan sonra yöneticilerin kayırdıgı trollerle 2li diyaloga girmeme kararı aldım
Neş'emizi bozmayalım, boşver de geç.
Bir safa bahşedelim gel şu dil-i nâ-şâda
Gidelim serv-i revânım yürü Sa'd-âbâd'a
İşte üç çifte kayık iskelede âmâde
Gülelim oynayalım kâm alalım dünyâdan
Mâ'-i Tesnîm içelim Çeşme-i Nev-peydâdan
Görelim âb-ı hayât akdığın ejderhâdan
Geh varub havz kenarında hırâmân olalım
Geh gelüb Kasr-ı Cinân seyrine hayran olalım
Gâh şarki okuyub gah gazel-hân olalım
İzn alub Cum'a namazına deyû mâderden
Bir gün uğrulayalım çerh-i sitem-perverden
Dolaşub iskeleye doğru nihân yollardan
Bir sen ü bir ben ü bir mutrib-i pâkîze-edâ
İznin olursa eğer bir de Nedîm-i şeydâ
Gayrı yârânı bugünlük edib ey şuh feda
(Hergeleye bak cuma namazına diye çıkıp meşk etmeye seğirtmiş)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
Ulan diyor ki "annenden cuma namazına diye izin alalım" eskiden beridir kadınlar cuma namazı kılmaz. O zaman bu şiir genç bir erkeğe mi yazılmış?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)