Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Eski Japon Motorlarına Yapılabilecek Modifikasyonlar

REKLAM ALANI
    MotoWrestler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251,Kuba Rx9 100
    Ehliyet kursuna yazıldıktan sonra motosiklete hakimiyet konusunda ve kendi yaptığım hatalar konusunda aydınlandım yaptığımız iş gerçekten meşakatli ve keyifli pes etmeden sürüşüme bakıyorum kendimi geliştirmek için kursun dersleri bitince kendi motorumla çalışmaya devam ediyorum ardından evime sakin bir şekilde gazlıyorum bu zamana kadar trafiğe açık bir yolda 40 km hızı geçmedim ancak şunun farkına vardım ki ben istesemde motosikletim(Kuba Rx9) bu hızı geçmeye pek müsait değil ayrıca motosikletim iki kişilik olmasına rağmen sadece tek başıma sığabiliyorum bu yüzden aklımda bir scrambler projesi var uygun yollu 2005 model Honda cgl 125 veya 2005 yamaha ybr 125 bulmak çok kolay ancak bu motosikletler scrambler yapmaya uygun motosikletler mi ayrıca 188 boyunda 95 kilo birisiyim fiziğim şişman bir yapıda değil fit bir şekildeyim ancak bu cüsseyle her motora sığamıyorum bu motorlar bana uygun olur mu , modifikasyon yapacağım motorların yedek parçaları rahatlıkla bulunabiliyor mu ayrıca yakıt tüketimleri ne durumda önerebileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı motorlara açığım not hız takıntım bulunmamakta, şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karayel90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Şu videoları bi inceleyin üç aşağı beş yukarı neler yapıldığını mod için neler gerektiğini iyi bi şekilde anlamış olursunuz.
    Yanlız bunları yapmak için motor tamir ve elektrik işlerine el yatkınlığınız varsa işçilik masrafı vermeden daha ucuza motoru modlayabilirsiniz.El yatkınlığınız yoksa kapı kapı usta dolaşmak zorunda kalabilirsiniz

Thesinner83 bunu beğendi.

MotoWrestler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251,Kuba Rx9 100
    Alıntı karayel90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu videoları bi inceleyin üç aşağı beş yukarı neler yapıldığını mod için neler gerektiğini iyi bi şekilde anlamış olursunuz.
    Yanlız bunları yapmak için motor tamir ve elektrik işlerine el yatkınlığınız varsa işçilik masrafı vermeden daha ucuza motoru modlayabilirsiniz.El yatkınlığınız yoksa kapı kapı usta dolaşmak zorunda kalabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=faxx5ItHROc
    https://www.youtube.com/watch?v=3dncLsIsqd4
    https://www.youtube.com/watch?v=0TpRQSboge8
    Sağolun hocam
    Spirit, like body, needs to be trained. So I think it's necessary to make your spirit stronger. And for he who believes, anything is possible.
    Fedor Emelianenko

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    bende eski japon deyince hemen geldim 500 - 1000 cc sınıfı sandımdı :D neyse

Motosikleti
    CRF 250
    Suziki nin van van diye bi motoru vardı belki onla istediğiniz motora daha az zahmetle ulaşabilirsin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)