Ehliyet kursuna yazıldıktan sonra motosiklete hakimiyet konusunda ve kendi yaptığım hatalar konusunda aydınlandım yaptığımız iş gerçekten meşakatli ve keyifli pes etmeden sürüşüme bakıyorum kendimi geliştirmek için kursun dersleri bitince kendi motorumla çalışmaya devam ediyorum ardından evime sakin bir şekilde gazlıyorum bu zamana kadar trafiğe açık bir yolda 40 km hızı geçmedim ancak şunun farkına vardım ki ben istesemde motosikletim(Kuba Rx9) bu hızı geçmeye pek müsait değil ayrıca motosikletim iki kişilik olmasına rağmen sadece tek başıma sığabiliyorum bu yüzden aklımda bir scrambler projesi var uygun yollu 2005 model Honda cgl 125 veya 2005 yamaha ybr 125 bulmak çok kolay ancak bu motosikletler scrambler yapmaya uygun motosikletler mi ayrıca 188 boyunda 95 kilo birisiyim fiziğim şişman bir yapıda değil fit bir şekildeyim ancak bu cüsseyle her motora sığamıyorum bu motorlar bana uygun olur mu , modifikasyon yapacağım motorların yedek parçaları rahatlıkla bulunabiliyor mu ayrıca yakıt tüketimleri ne durumda önerebileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı motorlara açığım not hız takıntım bulunmamakta, şimdiden teşekkür ederim.