Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Denetiminde Sürücülere Ceza Yağdı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR650R 2020
    Konuyla alaksı yok. Çimler yerine yolları sulayanların Allah bin belasını versin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KinqEmpires4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @arndiol bir arkadaş 4-5 sene önce 30 TL ye alınan kaskı elinden düşürdü ve elinden düşürmek dediğimde yukarıdan , boy mesafesinden falan değil. Bel hizasından düşürdü. Kask arka tarafından tamamen yarıldı. Motorla giderken düşse kırılan parçalar adamın sağına soluna bile batar. Kask şuan görüntü olarak ta çöp. Tabi hiç yoktan iyi olduğuna eminiz ama en azından 250-300 TL bütçe ayırsın bu yazıyı okuyanlar. Ceza konusunda ayrıca köy yerindeyim gittiğim mesafe yeri geliyor 200-300 metre bende o vakitlerde falan takmıyorum vur dedik öldürdün 3 ay ehliyet almak falan .
    Hocam 300 metreden düşünce de kaldırıma kafa vurunca gidersin 300 km bindiğinde de gidersin. Bunun mesafe ile alakası yok. Kaskın darbe koruma işlevi dışında dış etkenleri de engelliyor. Ucuz kask belki korumaz ancak gözüne yüzüne carpan böcek izmarit vs. nedeniyle kaza yapmanı engeller. Zaten ucuz kalk dediğim işin esprisi, full ekipman beklemiyorum ancak bi ff352 alıversin 350 liraya, en azından belli bir derece korur.

Alıntı Merdo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kask vermesini beklemediğim gibi sadece vatandaşı söğüşlemek adına yapılan denetimleri de desteklemiyorum. yabancıların videolarını izlersen sıradan insanlar bile tulum ile sürüş yapıyorlar. bir de hindistan'a bakıyorsun mesela. uzağa gitme, bir bağcılar'daki kask kullanımı ile beşiktaş'taki kask kullanımlarına bakabilirsin. kask bile sınıfsal
    Hocam o kısım ayrı, denetim humanist sebeplerden değil para için yapılıyor orası kesin. Ancak amac ne olursa kask takılması önemli.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

oktay33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1600 GTL
    Ben motorun üstüne binersem, kaskımı takarım. Sadece motoru çevirmek için olsa bile.
    espresso bunu beğendi.

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Yıllar önce kaskım yok diye ceza yemiştim. Memur abiye abi bana ceza yazma söz bundan sonra hep takıcam dedim. Oda bana dediki ben şimdi bu cezayı yazayım sende bundan sonra takasın yazmassam takmazsın :D o gün bugündür kaskı bağladım kafaya :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)