Konuyla alaksı yok. Çimler yerine yolları sulayanların Allah bin belasını versin.
Konuyla alaksı yok. Çimler yerine yolları sulayanların Allah bin belasını versin.
Hocam 300 metreden düşünce de kaldırıma kafa vurunca gidersin 300 km bindiğinde de gidersin. Bunun mesafe ile alakası yok. Kaskın darbe koruma işlevi dışında dış etkenleri de engelliyor. Ucuz kask belki korumaz ancak gözüne yüzüne carpan böcek izmarit vs. nedeniyle kaza yapmanı engeller. Zaten ucuz kalk dediğim işin esprisi, full ekipman beklemiyorum ancak bi ff352 alıversin 350 liraya, en azından belli bir derece korur.
Hocam o kısım ayrı, denetim humanist sebeplerden değil para için yapılıyor orası kesin. Ancak amac ne olursa kask takılması önemli.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Ben motorun üstüne binersem, kaskımı takarım. Sadece motoru çevirmek için olsa bile.
Yıllar önce kaskım yok diye ceza yemiştim. Memur abiye abi bana ceza yazma söz bundan sonra hep takıcam dedim. Oda bana dediki ben şimdi bu cezayı yazayım sende bundan sonra takasın yazmassam takmazsın :D o gün bugündür kaskı bağladım kafaya :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)