oring-xring-uring vb gibi keçe profillerinin kendi arasında tartışması yapılabilir ama oringsiz klasik zincir’in yağ tutmama böylece sürtünmeye maruz kalarak ömrünün kısalması ve güç kaybı yaşandığı konusunda hemfikiriz.
oring-xring-uring vb gibi keçe profillerinin kendi arasında tartışması yapılabilir ama oringsiz klasik zincir’in yağ tutmama böylece sürtünmeye maruz kalarak ömrünün kısalması ve güç kaybı yaşandığı konusunda hemfikiriz.
Pulsar'a RK zincir aldım. iyi midir ki?
Yetkili servisten orijinal zincir aldim ama videolarda izlediğim gibi herhangi bi bakla kilidi falan cikmadi içinden ayrıca zincir de sonsuz zincir bunu yerine nasil takarız ?
R25 zincirini sağlam olsun diye o şekilde sattığı düşüncesi mantıklı gelmedi
Tamamen kar amaçlı,üreticiye kilitsiz olarak yaptırılıyor ve o şekilde satılıyordur.Ayrıca r25 tek kollu maşa değil,sıkıntı...
Bu tarz sarf malzemeleri orijinal kovalamaktansa üreticiden almak daha mantıklı böyle süprizler olmaz ve daha uyguna bile alman mümkün.
Yeni zinciri takabilmen için aklıma gelen iki yol var;
1-eski zincir zincir sökme aparatı ile sökülür.yenisi ya bir kilit aparatı alınır veya sökülen pimlerden biri çakılır
2-diğer yol ise tekeri,maşayı yerinden söküp zinciri yerine takmak.En uğraştıran yol bu fakat yeni zincire müdahele etmene gerek kalmaz.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Arada çok bir fiyat farkı olduğunu zannetmiyorum.
"Master link" sadece zincir takmayı kolaylaştıran bir aparat, ve zincirin en zayıf, vakti gelince sıkışmaya ya da gevşemeye en yatkın halkası.
Peki üreticiler neden sonsuz zincir kullanılıyor? Muhtemelen motosiklet sıfırdan üretiliyorken bir de zinciri birleştirmekle uğraşmak abes olduğu için.
oringli daha az sesli ve yağ tutma ömrü uzun, oringsiz daha ucuz
Oradan hemen uzaklasş arkana bile bakma... Motorunu almayı unutma :D
Merhaba,
Konu hort.
Oringsiz zincir al nedir? Abi elinde oringsiz var mı diye sorsaydınız keşke.
Tabiki dinlemedim yetkili servisten orj zincir aldım oktay motor da taktıracağım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)