yükselen fiyatlar karşısında alıcısını korumuyor ise kuralkan merak etmeyin yakında bajaj da bitirir kendini bu ülkede
yükselen fiyatlar karşısında alıcısını korumuyor ise kuralkan merak etmeyin yakında bajaj da bitirir kendini bu ülkede
Bu başlıkta yazanları okudum ve olanlar karşısında çok üzüldüm.
Öncelikle arkadaşım size geçmiş olsun.
Bu firma koskoca bir anonim şirket, bin veya 2bin tl gibi ufak meblağ için kendini düşürdüğü duruma bakın. Üstelik şirketin genel müdürü ile görüştüğünüz halde bu kadar ufak bir soruna çözüm bulunamaması ayrıca şaşırttı beni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Sorsan kurumsallıktan yaptık derler. Neymiş haftasonu satış giremiyorlarmış. Terbiyesizlikte son nokta desem yeridir. Hazmetmek mümkün değil.
Ne yazık ki son yıllarda bu gibi durumlara çokça rastlamaya başladık. Çocuklarımıza bıraktığımız mirasa bakın.
Hiç üzülmezdim. Paramı alıp "Allahın selameti üstünüze olsun" derdim. Kaçırılan büyük bir nimet değil. Muadili motorlar var. Vazgeçmekle doğrusunu yapmışsınız.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...35088605/detay
Ne zaman eski olayları unutup belki düzelmiştir, gidip 0 dominar alayım diye aklımdan geçirsem bir bajaj rezilliği görüyorum. Teşekkürler bajaj, ben senden uzakta devam
Devlet hükümet eliyle hem vatandaşın hem de ticaret yapanların belini bükmekle kalmadı kırdı. Artık koca koca AŞ'ler Holdingler ufak jestler yapamaz duruma geldiler. Birde dediğiniz gibi ne ticaret ahlakı ne de esnaflık kaldı, herşey üst üste gelince bu ülke yaşanmaz ve ticaret yapılmaz bir noktaya geldi gerçekten.
"Koskoca Ekrem bey" bile bir şey yapamayacağını söylediyse eğer,
Artık Sadece "Ekrem abi" dememiz yerinde olacaktır.
Gerçekten üzüldüm.
Bajaj bu işi çözmeliydi eminim bu yazılanları binlerce bajaj almayı düşünenler okudu insanların aklında mutlaka bir fikir oluşturacaktır
Fabrikadan 5 arkadaş birer adet sıfır km dominar almayı kararlaştırmıştık. Ama bu olaydan sonra ekrem abinin de dediği gibi yapacak bişeyimiz yok
Bir Pulsar'a da benim niyetim vardı ama bu Kuralkanla olmaz.
emsalleri çok farklı markalara modellere yönelin derim kuralkan müşterilerine değer vermiyor bence
Pandemiden dolayı ulaşım için iş çevremde konuşulan dominar alma konuları vardı,7-8 kişi okey verdi ama bu başlıktan sonra hepsi vazgeçti.
Ahlak.. Ne derin kelime!
Eskiden, söz verilirdi. Yeterliydi.
Şimdi senet bile kabul görmüyor.
Yazık ki, ne yazık!
Fırsatçılık sonradan öğrenilir de,
ahlak nerede öğrenilir??
Bu arada, güven nasıl kazanılıp/kaybedilir Ekrem Bey sayesinde bir kere daha gördüm. Çok üzüldüm...
Parası ödenmiş ürünü de teslim alamıyorsak, bundan sonra bir şey alırken para ver-malı al yapmak lazım.
Aynı olayı buzdolabı ya da başka bir şey alırken de yaşar mıyız?
Aşkolsun Kuralkan..
Dominarımı hemen satmaya karar verdim. Zaten garantide diye bakımlarda bir yağ, bir filitreye 400tl ödemekten bıktım. Zinciri bile yağlamıyorlar.. 50 tl daha verirsem zinciri yağlarlarmış. 400ml marka yağ 55TL iken bir yağlamaya 50TL.
Yazık!!!
Çok uzun yıllar pulsar ve dominar kullanan biri olarak bu durum bizi çok üzdü ve tercihimizi japondan kullandık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)