2020 Africa Twin L2'yi İnceledik ! w/ Alişan Fidan
Reklamlar
-
Herkese selam !
Alişan Fidan ile 2020 Africa Twin L2'yi inceledik.Yeni Africa ile eskisi arasındaki farklardan bahsettik.
https://www.youtube.com/watch?v=ZbQZbV6JZ8Y
Reklamlar
-
az önce almak istediğim, ama muhtemelen hiç bir zaman alamayacağım motosikletin videosunu izledim.
-
Artık videosunu izliyoruz.
-
-
watercolours adlı üyeden alıntı
/w nedir, ne demektir?
"with" demek abi. Bazen de ft. yazarlar o da "featuring" demek.
-
cıbılduck adlı üyeden alıntı
"with" demek abi. Bazen de ft. yazarlar o da "featuring" demek.
ironi yapilmis, siz de yanit vermissiniz
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Çok değişik üslubu olan bir abimiz. Ben hiç bi zaman tam kavrayamıyorum ne demek istediğini, doğrudur.
-
Ben de bilmiyordum, öğrendim. Arkadaş Türkçe motosiklet tanıtımı yapıp; İngilizce beraber yazması, arabeskliğin önde gitme şeklidir. Bu arkadaşın vereceği bilgide ancak kendi tutumu kadar olabilir. Zaten konuşmasıda son derece itici.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
sallami adlı üyeden alıntı
Ben de bilmiyordum, öğrendim. Arkadaş Türkçe motosiklet tanıtımı yapıp; İngilizce beraber yazması, arabeskliğin önde gitme şeklidir. Bu arkadaşın vereceği bilgide ancak kendi tutumu kadar olabilir. Zaten konuşmasıda son derece itici.
O zaman ekstra bilgi olsun, tamamen Kuzey Amerikalilar'in malligindan, egitimsizliginden ve tembelliginden dolayi bu tip kisaltma kullanimi. O kadar tembeller ki, her seyi kisaltiyorlar.
w/ = with
w/o = without
-
O zaman ekstra bilgi olsun, tamamen Kuzey Amerikalilar'in malligindan, egitimsizliginden ve tembelliginden dolayi bu tip kisaltma kullanimi. O kadar tembeller ki, her seyi kisaltiyorlar.
w/ = with
w/o = without
İfade ağır olmuş; İngilizce yazışırken bu ve benzeri kısaltmaları (IIRC, BTW, FYI, ASAP vs. vs. bunlar artık yerleşmiş kısaltmalardır...) kullanırım ve mal veya tembel olduğumu da hiç zannetmiyorum açıkçası. İngilizce iyi biliyorum iddiasında olan birinin bu kadar yerleşmiş ve yaygın kısaltmaları bilmemesi mallık sayılabilir belki. (Maldır veya değildir demiyorum; sadece tartışmaya açık bir konu olacağını ifade ediyorum...)
-
Cyan adlı üyeden alıntı
İfade ağır olmuş; İngilizce yazışırken bu ve benzeri kısaltmaları (IIRC, BTW, FYI, ASAP vs. vs. bunlar artık yerleşmiş kısaltmalardır...) kullanırım ve mal veya tembel olduğumu da hiç zannetmiyorum açıkçası. İngilizce iyi biliyorum iddiasında olan birinin bu kadar yerleşmiş ve yaygın kısaltmaları bilmemesi mallık sayılabilir belki. (Maldır veya değildir demiyorum; sadece tartışmaya açık bir konu olacağını ifade ediyorum...)
Hocam, yerlesmis olanlardan bahsetmiyorum, cogunlukla yazi dilinde kullanilan ama gereksiz seylerden bahsediyorum, ornegin m8 (mate). 2 karakterden kazanmak icin uydurulmus bir sey. Ben kullanmiyor muyum? Mutlaka kullanmisimdir. (Bilenler cikacaktir, k8s = kubernetes) Gerekli mi tartisilir.
-
Hocam, yerlesmis olanlardan bahsetmiyorum, cogunlukla yazi dilinde kullanilan ama gereksiz seylerden bahsediyorum, ornegin m8 (mate). 2 karakterden kazanmak icin uydurulmus bir sey. Ben kullanmiyor muyum? Mutlaka kullanmisimdir. (Bilenler cikacaktir, k8s = kubernetes) Gerekli mi tartisilir.
i18n lazım bence
-
Cyan adlı üyeden alıntı
i18n lazım bence
on karakter de buraya gelsin.
-
Bence video guzel olmus. YouTube videolarini aninda eleyen biri olarak cogunu izledim.
watercolours adlı üyeden alıntı
/w nedir, ne demektir?
MIT mezunu adam nasil bilmez bunu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
w/ = with
w/o = without
KSNLKL!
10KRKTR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)