Mondial Rx1 mi CB 125F mi ?
Reklamlar
-
İyi akşamlar ikinci el 125cc klasmanında motosiklet almayı düşünüyorum 12 bin tl bütçem var bir tane mondial rx1 var 2018 model 2019 trafik çıkışlı pazarlık yaptım almayı düşünüyorum aynı paraya hasar kayıtlı yada 40 50 bin km de 2018 cb 125f ler var siz hangi modeli tercih ederdiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: 12 13 bin tl civarındaki motosiklet önerilerine de açığım.
Reklamlar
-
Merhaba... Rx1 kullandım 2500 km de sattım. Güzel gösterişli bir motor düz yolda 90 lı hızlara rahat çıkıyor ama ondan sonra 110 kadar sıkıntılı. Arada uzamak veya arabalardan kurtulmak isteğinde ivmelenmesi yeterli değil. Rampa çıkma konusunda oldukça zayıf. Kombine freni muazzam sadece arka fren ile kullandım desem yeri var. Yakıt ekonomisi çok iyi. Malzeme kalitesi ise fiyatına göre iyi.
-
İşte dediğim gibi çok bitik cb125f almaktansa rx1 daha mantıklı geliyor ayrıca yorumları da iyi
-
RX1 fiyatına göre parça kalitesi oldukça iyi bir motor.RX3İ Evo üst model olması rağmen ondan baya bi kaliteli.Hasarlı çok kilometre yapmış motor almaktansa RX1 al derim.
-
50bindeki CB bitik değildir, ben eski kasasını almıştım 50binde. 15 ayda 70bine varana kadar çekmediği eziyet kalmadı, 5 kuruşta masraf etmedim.
-
karayel90 adlı üyeden alıntı
RX1 fiyatına göre parça kalitesi oldukça iyi bir motor.RX3İ Evo üst model olması rağmen ondan baya bi kaliteli.Hasarlı çok kilometre yapmış motor almaktansa RX1 al derim.
Evet çoğu kişi aynı şeyi söylüyor nedense rx1 parça kalitesi olarak rx3 den daha iyiymiş. Büyük ihtimalle rx1 alıcam teşekkürler.
-
Enesarsln81 adlı üyeden alıntı
Evet çoğu kişi aynı şeyi söylüyor nedense rx1 parça kalitesi olarak rx3 den daha iyiymiş. Büyük ihtimalle rx1 alıcam teşekkürler.
kuru ağırlığı 162kg ve 10 beygir olan motor alırken 10 kere düşünürdüm. Kolaçan, motomania ve motopixel incelemeleri var youtube da hepsinin ortak şikayeti çekmiyor bağırıyor gücü yetmiyor şeklinde.
-
Sadistic adlı üyeden alıntı
kuru ağırlığı 162kg ve 10 beygir olan motor alırken 10 kere düşünürdüm. Kolaçan, motomania ve motopixel incelemeleri var youtube da hepsinin ortak şikayeti çekmiyor bağırıyor gücü yetmiyor şeklinde.
Önceden hep 100 125cc arası kullandım son motorum ybr esd hariç diğer kullandığım çoğu motorun çekişi pek iyi değildi aslında bi nevi alışığım diyebilirim Birde yan çantaları sökmeyi düşünüyorum bi nebze katkısı olur belki.
-
bayiden 0 mondial z-one 150 çıkart iyi bakarsan 30k kmye kadar sıkıntısız binersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)