3 Farklı Marka Motor Arasında Kaldım
Reklamlar
-
Dostlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 15 bin lira kadar bir bütçem var, 150cc'den sonra kısmetse ikinci motosikletimi alacağım ancak hangi marka-modeli tercih etmeliyim-etmemeliyim bilmiyorum.
Modeller şunlar:
Benelli BN251 - 17-18.000 TL 2018-19 modeller olarak değişiyor.
Sym Wolf - 15.000 TL 2015 model
Hyosung GD250N - 13.000 2015 model
Ek olarak bi de istediğim tnt250 var ama malum fiyatları çok abartılmış.
Siz hangisini tavsiye edersiniz, şuan bana maliyetinden dolayı en yakın olan hyosung ancak hiç bilgim yok model hakkında.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Reklamlar
-
2. sıra Benelli BN251
1. sıra Sym Wolf
15. sıra Hyosung GD250N
hyosung kesinlikle uzak durulacak bir motor.
Sym ise kendisini kanıtlamış accık daha uğraşsa kendisini japon motosikletler arasına katacak kalitede bir motosiklet.
benelli de marka olarak çok iyi ancak bu motorları çinde yaptırmasıyla bir kaç sorunlar ile karışalasanlar olmuştu.
-
Buyurun Hyosung konusunda bir video. 7:53 süresinden başlıyor
Ek olarak bu videoyu da izlerseniz yararlı olacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=muXeAwRNT4g
-
1. Sym wolf
2. Benelli
16. Hyosung
-
Wolf parçaları çok pahalı. Ben o topa asla girmezdim. Benelli veya ns200 iyi olur.
-
Hocam KTM Duke baktınız mı? Bence bu listedekilerin hepsinin hakkından gelir.
-
Açıkçası en 2-3 az verip, sorun çıkarırsa tabi, parça konusunda biraz dert çekilir olarak düşünmüştüm ama videolardan sonra gerçekten soğudum. Sym wolf şuan en yakın seçenek duruyor o zaman.
@cıbılduck KTM duke'lar acayip pahalılar, aklım almıyor.
-
Sym veya bakan tavsiye ederim. Benelli bn251 den uzak durmanı tavsiye ederim
-
Her markanın yedek parçaları pahalı artık, Sym Wolf'te bazı ürünler için muadil ne kullanılacağına dair yıllar içinde oluşan bir listemiz var. Sym Wolf iyidir ama en yeni Wolf 2015 model, 5 senelik motorda illa ki başlangıç için bir bakım ücreti gerekebilir. Bn 251'in Abs.li olması da ciddi bir avantaj. Gd 250N hakim olmadığım bir motor, yorum yapmam doğru olmaz.
-
-
Hyosung kötü bir motor değil. Kullanan apaçi tayfa içinden geçti sadece o motorların. Düzgün binilen her mal ömürlüktür. Benelli almaktansa bajaj tercih edilebilir. Wolf eski bir motosiklet. Ns200 yeni kasalarından bulabilirseniz güzeldir.
-
Bravo hocam, iyi hatırladınız. Biraz şanssız bir kullanıcıydım açıkçası hunk konusunda
Ns200'ü beğenmiyorum, teşekkür ederim tavsiyeler için.
-
Ahhh kalbimmm.
Sym wolf kesinlikle.
-
Sym Wolf iyi güzel motor ama en son sıfır gelen motor 2015'de gelmiş ve bir firmanın yasal yedek parça bulundurma zorunluluğu 10 yıl yani 2025'de bir daha yedek parça gelmeyebilir.
Bir firma vardı onunla anlaşması bitmiş diye duymuştum ama birçok yedek parçası motopit adlı sitede var
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
çinde yaptırmasıyla bir kaç sorunlar ile karışalasanlar olmuştu.
Çin'de yaptırsalar bu kadar tutarsızlık olmazdı. Türkiye'de montajlanıyor geçtiğimiz sene yada önceki sene samimi olduğum serviste konuşurken servis yetkilisi bile biraz sitem etmişti. Montajı Türkiye'ye kaydırılan modellerde saçma sapan sorunlar çıkıyor diye.
-
1- benelli
2- bajaj pulsar ns 200
3 - sym Wolf parçası pahalı diye biliyorum
4- hyosung alma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)