lastiğe bulaşan motor yağını temizleme için tavsiye
Reklamlar
-
Videonun 28. saniyesinde de gözüktüğü üzere ufak bir şanssızlık eseri motor yağım komple boşaldı ve arka lastiğimin yanaklarında yağlar kaldı, buradaki yağları lastiğe zarar vermeden nasıl temizleyebilirim ?
Motor otoparkta duruyor , yokuş yukarı dönerek çıkılıyor o yüzden yukarı çıkartıp yıkamacıya vs götürme şansım yok gibi motorun olduğu yerden temizleyip çıkartabilirim anca
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arap sabunu ve bol su ile temizlenebilir.
Geçmiş olsun,Allah'tan yüksek süratlerde olmamış.
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Arap sabunu ve bol su ile temizlenebilir.
Geçmiş olsun,Allah'tan yüksek süratlerde olmamış.
sağolun şansıma ana yolda vs değildim dediğiniz gibi ucuz yırttık
-
Bu olay olmadan önce ne yaptınız merak ettim yağı falan mı değiştirildi de vida attı birden ?
-
istanbuls34 adlı üyeden alıntı
Bu olay olmadan önce ne yaptınız merak ettim yağı falan mı değiştirildi de vida attı birden ?
tümsek varmış birden çıkınca kaçamadım yağ filtresi çarptı patladı yağ filtresinden akıyor oradaki yağ
-
Arap sabunu ile yıkayın yağı iyi çözer. Tamirciler hep Arap sabunu kullanır yağlı elleri yıkamak için. Gerçi prile geçti bir kısmı
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Arap sabunu ile yıkayın yağı iyi çözer. Tamirciler hep Arap sabunu kullanır yağlı elleri yıkamak için. Gerçi prile geçti bir kısmı
Aman aman durulamayı da iyi yapın, kayıyor yine onaylandı
-
arap sabunu da kayar gibi geliyor :D belki prili denemek daha mantıklı olacak gibi
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
arap sabunu da kayar gibi geliyor :D belki prili denemek daha mantıklı olacak gibi
Merhaba berk ,
Pril de kayıyor.
-
fairy al benzinliğe git. benzinliktende büyük sünger al. geç oradan yıkamaya.
büyük süngere fairy ile bolca boca et ve giriş
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
fairy al benzinliğe git. benzinliktende büyük sünger al. geç oradan yıkamaya.
büyük süngere fairy ile bolca boca et ve giriş
benzinliğe kadar gidebilecek olsam zaten yıkatmaya götürüm :D daha iterken bile buz pistinde gibi gidiyor hacı
-
Balata spreyi ile temizlemek bana mantıklı geldi..
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
benzinliğe kadar gidebilecek olsam zaten yıkatmaya götürüm :D daha iterken bile buz pistinde gibi gidiyor hacı
Pril, 1 kova su , sünger , güzelce durulama ile motorun olduğu yerde hallolur bu iş .
-
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Balata spreyi ile temizlemek bana mantıklı geldi..
aslında aklıma ilk o geldi ama sıkıntı yapmasın lastiğe
-
hocam bim den sarı güç alın onla silin
-
IRau adlı üyeden alıntı
hocam bim den sarı güç alın onla silin
içindeki maddeler bayağa aşındırıcı o sarı güç dediğiniz spreylerin ben boyalı zemine bile sıkmayı tercih etmiyoru onu :D
-
Aşırı Uçucu bir sıvı olduğu için, lastiğe zarar verecek kadar temas halinde kalacağını sanmıyorum, sürekli balata spreyi ile lastik temizlemeyeceksin sonuçta. Jant spreyleride benzer özelliklerde, lastiğie zarar verse jant spreyide olmazdı... bir de şunu buldum
"404 Balata Temizleme Spreyi kızgın parçaların üzerine püskürtülmemelidir. Bu yüzden motor soğuduktan sonra veya araç çalıştırılmadan önce uygulanması önerilir.
Lastik, lastik yüzeyleri ve plastik parçalar üzerine uygulanmadan önce herhangi kötü sonuçla karşılaşılmaması için mutlaka yüzeyin belli bir bölümünde test edilmelidir.
Metal yüzeylerde uygulanmadan önce gözden uzak bir yerde deneme uygulaması yapılması tavsiye edilir.
Tüm bu veriler 404 Kimya ve Sanayi tarafından ürüne uygulanan kalite kontrol testlerinde elde edilen sonuçlardan çıkarılmış olmuş, hepsi birer tavsiye niteliğindedir."
Lastik üzerine kullanmayın, sıkmayın gibi bir uyarı yok.
-
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Aşırı Uçucu bir sıvı olduğu için, lastiğe zarar verecek kadar temas halinde kalacağını sanmıyorum, sürekli balata spreyi ile lastik temizlemeyeceksin sonuçta. Jant spreyleride benzer özelliklerde, lastiğie zarar verse jant spreyide olmazdı... bir de şunu buldum
"404 Balata Temizleme Spreyi kızgın parçaların üzerine püskürtülmemelidir. Bu yüzden motor soğuduktan sonra veya araç çalıştırılmadan önce uygulanması önerilir.
Lastik, lastik yüzeyleri ve plastik parçalar üzerine uygulanmadan önce herhangi kötü sonuçla karşılaşılmaması için mutlaka yüzeyin belli bir bölümünde test edilmelidir.
Metal yüzeylerde uygulanmadan önce gözden uzak bir yerde deneme uygulaması yapılması tavsiye edilir.
Tüm bu veriler 404 Kimya ve Sanayi tarafından ürüne uygulanan kalite kontrol testlerinde elde edilen sonuçlardan çıkarılmış olmuş, hepsi birer tavsiye niteliğindedir."
Lastik üzerine kullanmayın, sıkmayın gibi bir uyarı yok.
aynen gideyim balata temizleme spreyi alayım en mantıklısı o gibi duruyor çok teşekkür ederim tavsiyen ve bilgilendirmen için
-
Tabi iyi yıkamak lazım, sabun artığı da kalmayacak. En son bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla ovun
-
valla benim jantlar sarı o yüzden balata spreyi ile temizliyorum zift çamur anca öyle çıkıp sarı jant görüntüsü oluyor.ama dikkat ettim bazen yanlışlıkla fışkırıo ve lastiğin yan kısmı leke oldu.ufak tefeek lekeler var beyaz çıkmıyor.dimdirek lastiğe sıkılırsa sıkıntı olur kanaatindeyim hem görüntü olarak hemde lastiğin hamur olayından bence o işe girme.köpük pril artık ne deniyorsan o şekilde dene
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)