lastiğe bulaşan motor yağını temizleme için tavsiye
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Olay sonrası belediyeye haber verdiniz mi? Asfalttaki yağ başka bi aracın kaza yapmasına neden olabilir. Bir başkasının hayatını karartmamak için belediyeye bildirip temizlenmesini isteyin.
Lastiğe gelecek olursak, üstteki yorumlarda da önerildiği gibi bulaşık deterjanı ve süngeri yeterli olur. Önemli olan yağ ve deterjan kalıntısı bırakmayacak şekilde yıkayıp durulamak.
Reklamlar
-
Goruntu benim icin cok onemli degil, ama lastigin kayma ihtimali sorun. Yikadiktan sonra ince zimpara ile hafif uzerinden gecerseniz lastigin kayma ihtimali elenmis olur... Ozellikle ilk basta farkedilmeyen, ama virajda ters kose yapan yanlar...
-
Arap sabunu lastiği güzel patlattığı için tavsiye edilir ama üretiminde hidroksit kullanıldığı için kauçuk bileşenlerine zarar verir kullanmayın.
-
HappyPuppy adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Olay sonrası belediyeye haber verdiniz mi? Asfalttaki yağ başka bi aracın kaza yapmasına neden olabilir. Bir başkasının hayatını karartmamak için belediyeye bildirip temizlenmesini isteyin.
Lastiğe gelecek olursak, üstteki yorumlarda da önerildiği gibi bulaşık deterjanı ve süngeri yeterli olur. Önemli olan yağ ve deterjan kalıntısı bırakmayacak şekilde yıkayıp durulamak.
aynen bilgi verdim bitek zaten
-
Hocam balata spreyi ben denedim pek iyi değil, zaten çok fazla kullanmanız gerekir bence 500mL bir şişe yetmez bile.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)