Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

lastiğe bulaşan motor yağını temizleme için tavsiye

REKLAM ALANI
    HappyPuppy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 2005
    Geçmiş olsun. Olay sonrası belediyeye haber verdiniz mi? Asfalttaki yağ başka bi aracın kaza yapmasına neden olabilir. Bir başkasının hayatını karartmamak için belediyeye bildirip temizlenmesini isteyin.
    Lastiğe gelecek olursak, üstteki yorumlarda da önerildiği gibi bulaşık deterjanı ve süngeri yeterli olur. Önemli olan yağ ve deterjan kalıntısı bırakmayacak şekilde yıkayıp durulamak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Goruntu benim icin cok onemli degil, ama lastigin kayma ihtimali sorun. Yikadiktan sonra ince zimpara ile hafif uzerinden gecerseniz lastigin kayma ihtimali elenmis olur... Ozellikle ilk basta farkedilmeyen, ama virajda ters kose yapan yanlar...
    berk_cglr bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Arap sabunu lastiği güzel patlattığı için tavsiye edilir ama üretiminde hidroksit kullanıldığı için kauçuk bileşenlerine zarar verir kullanmayın.
    berk_cglr bunu beğendi.

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Alıntı HappyPuppy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Olay sonrası belediyeye haber verdiniz mi? Asfalttaki yağ başka bi aracın kaza yapmasına neden olabilir. Bir başkasının hayatını karartmamak için belediyeye bildirip temizlenmesini isteyin.
    Lastiğe gelecek olursak, üstteki yorumlarda da önerildiği gibi bulaşık deterjanı ve süngeri yeterli olur. Önemli olan yağ ve deterjan kalıntısı bırakmayacak şekilde yıkayıp durulamak.
    aynen bilgi verdim bitek zaten

cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696
    Hocam balata spreyi ben denedim pek iyi değil, zaten çok fazla kullanmanız gerekir bence 500mL bir şişe yetmez bile.
    berk_cglr bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)