aaaaaaaa ne ayıppp nasııı ayıpp ya sn millet vekilimiz kenan sofuoğlu söz almamışmıydı bu konu ile alakalı
aaaaaaaa ne ayıppp nasııı ayıpp ya sn millet vekilimiz kenan sofuoğlu söz almamışmıydı bu konu ile alakalı
mantıklı veya değil, adam merak etmiş sormuş. vergiyi koyan o mu? adam belki aptal, belki kafası basmıyor bu işlere, birilerinin açıklaması gerekiyor. olamaz mı? bu forumdaki herkes cin gibi olmayabilir. ör: bi üstündeki.
verirsin cevabını düzgünce ondan sonra hangi eleştiriyi yapmak istiyorsan yaparsın. her önüne gelen kalktılı indili espri yaparsa forum forumluktan çıkmış olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
bu saatten sonra doların hızını yavaşlatma evresi çoktan geçti. şuan ki dış borcu uzun yıllar sonunda ödeyip kapatabilirsek öpüp de başımıza koymak lazım. bu işin sonu iyice fakirlikte zirve ve herkesin patpatlarla, çin malı motorlarla gezmesi olacak. tek çare ihracatı arttırmak ve gelir gider dengesi kurup artıya geçmek ama yakın tarihte borcu kapatacak kadar artıya geçiş görünmüyor.
çok şükür kötü günler geride kaldı, şimdi sıra daha kötü günlerde.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Dis borc her zaman odenir. O bir risk ama ulkeyi batirmaz. Su an ic borclanma var. O batiracak bizi.
Daha kotu gunler bu sekilde gelecek. Odemeler dengesi krizi.
2021de 50lik scooterlari 25-30dan almaya hazirlikli olmamiz lazim.
Tabi ocak ayi gelince "e zamani geldi artik herhalde bu ek vergi kalkar mi" ya da "fuarda indirim olur mu" forum postlarini engelleyemecegiz yine de.
Aylar öncesinde bazıları eylülde kalkacak diyordu vergi, bizde alacağınızı alın yoksa daha bulamazsınız diyorduk ama söz dinleyen yoktu ayrı dava.
Ben aldım zx10u 30 bin tl kar ettim, tabi bu şartlarda kar dersek. Bu ülkede ne zaman koyulan vergi geri düştü veya kaldırıldı 2 defa gördüm yalan yok biri 250 cc altı geçen sene oldu oda 6 ay kaldı, biride yıllar yıllar önce oldu. Boşa umutlanmayı daha çok zor günler olacak
2021e girdikten 1-2 ay sonra dolar 9, euro 10 tl olacak sonrasında, kışı atlatırsak virüs vergisi gelir tadından yenmez bir ülke oluruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)