Bir de Ötv indirimi gelirse , hadi gene iyiyiz ...
Bir de Ötv indirimi gelirse , hadi gene iyiyiz ...
Adamın biri çorak bir araziye düşmüş. Yanında yiyeceği yok. 1 gün 2 gün 3 gün derken açlıktan neredeyse kırılacak. Almış bıçağı eline aklınıza gelecek ilk uzvunu kesip yiyecek, tam o sırada gaipten bir ses " aklını kullan joooo.." Adam kesmekten vazgeçmiş. Vardır bir hikmet demiş ve yürümeye devam etmiş. 1 gün 2 gün daha. Artık açlıktan kırılıyor. Almış bıçağı eline tam kesecek, gaipten bir ses " aklını kullan jooo..." Adam yine vazgeçmiş kesmekten ve yola devam etmiş. 1-2-3 artık dayanılmaz derecede aç. Tam uzvunu kesecek gaipten yine aynı ses " aklını kullan jooo..." Adam hadi lan demiş, kesmiş ve bir güzel yemiş... Gaipten bir ses "Aklına sıçayım jooooo, kaldırsaydın 2 porsiyon yerdin."
Tat kaçıran ama kaçırdığı tat kadar eğlendiren bu hikayeden elde edilen çıkarım: "mevcut hali böyle olan verginin bir de kaldırılması, büyük bir tehlikeye işaret".
Uzun vakitler önce hükumetin vergi ya da ekonomik politikalarını savunmayı görev edinmiş cengaverler doldururdu böylesi başlıkların atını, ne oldu onlara?
Yedek parçada da ek vergi varmıydı?
Kalksa nolcak ki dolar euro uçmuş, yine zam gelir
Okşamaya devam edersek inmez
Bu ülkede vergi kalkmaz sadece adı değişir; "geçici vergi ,ek vergi ", ömrünü "vergi" olarak diğer kardeşleri ile birlikte zevkle geçirir.
100 oktan kanalında izlediğim bir videoda konuk aldıklarından birinin dediğini hatırladığım kadarıyla anlatayım.
motosiklet satışlarında ötv yoktu. dolayısıyla fiyatları uygundu
motor satan bayiler indirim yapmak istediğinde neredeyse %30 oranında indirim yapabiliyolardı
devlet motosikletlere geçici süre ötv koydu ve hiç geçmedi.
bukadar.
Ben vergisiz motosiklet almam o ne öyle boş paket gibi motosiklet dediğin vergili olacak.
Kalkıyor demişlerdi bakalım kısmet kalksa bile dolar euro aldı başını gitti çok bir fark etmeyecek ama kısmet diyelim bu zamana kadar hiç sözlerinde durmadılar inşallah bundan sonra dururlar
vergi indirimi yapılır da, sana yahut bana değil,
resmi gazete linkini üşenmeyip bakarsanız kimlere yapıldığını da görürsünüz.
Sizce Türkiye gibi bir ülkede gelen vergi kaldırılır mı arkadaşlar öyle bir dünya yok, paralel evrende varsa bilmiyorum,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
bişey yazmayım ayıp olur rahatsız olan olur diye kendimi frenlemeye çalışıyorum ama yapamicam galiba argo bişeyler yazıp kendince boş yorum yapan insanlarla dolmuş burası yok kalkıyor yok iniyor argo sohbetten çok hoşlanıyorsanız bence orası burası değil.
bir kişi de adama doğru düzgün cevap vermemiş.
vergi kalksa da ay başında gelecek zamla fiyat aşağıya inmez. en fazla olduğu gibi kalır.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
kaldırıyorlar da vergiyi değil.
Tapınak şövalyeleri kılıçlarını hemen çekmişler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)