Merhaba arkadaşlar, bugün yaşadığım olay ile ilgili görüşleriniz almak istiyorum.
Not: Görüntü aslında güzel ama beleş kesici kullanınca bu kadar oluyor sanırım.
Saygılar..
Merhaba arkadaşlar, bugün yaşadığım olay ile ilgili görüşleriniz almak istiyorum.
Not: Görüntü aslında güzel ama beleş kesici kullanınca bu kadar oluyor sanırım.
Saygılar..
Hocam şimdi şöyle oluyor bu tarz yollarda, seni görüyorlar ama motosiklet olduğun için bir de şeridin sağında olduğun için geçerim diyerek bu hamleyi yapıyorlar. Ben şeridin solunu daha çok kullanıyorum bu hareket daha az başıma geliyor ama yine de geliyor. gözümüzü dört açarak yola devam, kazasız belasız.
Aksi bi durum olsa bile senin yoldan çıkarak aracına zarar vermeyeceğini düşündükleri için böyle yapıyorlar. Karşıdan kamyon gelse bunu yapamazlar çünkü kamyon çarpmamak adına yoldan çıkmaz, çarpar geçer. Bu sürücüler genelde annelerini sevmezler.
kural olarak, sen sollayamazsın ancak karşıdan gelen sollayabilir. çizgiler bunu söylüyor.
burada kural ihlalinden ziyade Ahlaksızlık var.
Karşıdan gelen denyo, sen nasıl olsa motorsun geçersin sağdan deyip gazını kesmiyor.
karşıda Ahlak sahibi birisi olsaydı, frene basar yavaşlar ve önünde ki arabanın arkaına geçiş yapardı.
geçmiş olsun.
Normalde sol teker izinden giderdim, fakat bugün anormal bir yoğunluk vardı trafikte. Açıkçası biraz korktum. Zaten bu videonun devamında 5 dakika sonra polis ekipleri denk geldi, radarcı abiler. Böyle böyle bir şey var dedim, aç plakayı çıkar videodan dedi. Yanımda laptop vardı ona da gösterdim. Hatalı sollamadan ceza göndeririz dedi :D
Böyle lavukları görünce motosikletimin aniden TIR’a dönüşmesini istiyorum
Bakalım o zaman da beni görüp yine de sollamaya dötü yiyecek mi merak ediyorum
Annesini sevmeyen, bencil sadece kendini düşünen bir arabacı daha. Motor nasılsa kenara kaçar bende geçerim bilinciyle yola çıkmış, görüntüyle beraber şikayetçi olun, en azından hatalı sollama cezası yesin. Ben Çatalca nın orman yollarında sürekli yaşıyorum bu durumu, bunun birde kamyon kamyonu sollama versiyonu var.. işte o zaman ecel terleri döküyorum bende.
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
kural ihlali var, cünkü minicik bir motosikletin ile kıyıdan gidiyor bile olsan o şerit sana aittir.
herhangi tarafta sürekli çizgi yok ki yolda. kesik çizgi iki taraf da yol uygunsa sollama yapabilir.
Karşıdan gelen araç görmemiş ya da çok geç görmüş olabilir, bir diğer ihtimal de hayvan ya da şerefsiz olma ihtimali. Far sürekli açık kullanmak görünür olmaya yardımcı olacaktır.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Sol ele alınan tornavida ile kendi dengenizi bozmadan minübüsün sol tarafına , kesik çizgileri devamlı çizgi ile değiştirecektiniz.
Bırakın motoru araba ile giderken bile bunu yapıyor insanlar. Bıktım bu gerizakalılardan daha vahimi kendini haklı görmeye devam etmeleri. Şu olayı anlatırken küfürsüz tamamlayabildiğim için kendimi kutluyorum.
ben düz çizgiyi olayın esnasında da devam ediyor sandım. kusura bakmayın. sizinde sollama hakkınız varmış olayın olduğu yerde.
İnsan hayatı gibi kutsal bir mevzuda bile ahlaklı, düzgün davranışlar sergileyemiyoruz.. Bilinçle yapıyor bunu bu herif ve maalesef sayıları hiç de az değil
Geçmiş olsun. Kontrolsüz sollama yapmış. Bu tür durumlara alıştık. "Yurdum insanı misafirperverdir" deyip, şeridimizde en iyi şekilde ağırlıyoruz bu yaratıkları...
Emniyete yolla belki ceza yazarlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)