Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kural İhlali Var mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herhangi tarafta sürekli çizgi yok ki yolda. kesik çizgi iki taraf da yol uygunsa sollama yapabilir.

Karşıdan gelen araç görmemiş ya da çok geç görmüş olabilir, bir diğer ihtimal de hayvan ya da şerefsiz olma ihtimali. Far sürekli açık kullanmak görünür olmaya yardımcı olacaktır.
    Gündüz mümkün olduğunca uzunlar açık şekilde kullanıyorum, burada da bu şekildeydi. Zaten o araç ile beni görmeme ihtimalini de eliyorum zira önünde araçtan yüksek konumda oturuyor şoför.

Alıntı kaanklky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklete özel çizgi zaten yok ya, ben de onunla dalga geçerek sormuştum hocam, arkadaşın kendisi de düzeltmiş zaten.

Yani olayın olduğu yerde kural ihlali yok, teşekkürler.
    Aklıma takılan diğer bir konu da, karşılıklı çarpışma gerçekleştiği durumda şerit ihlali konusu ele alınıyor diye bir duyum almıştım bu yıl başında. Böyle bir şeyin gerçekleşmesi benim mutlak ölümüm ile sonuçlanıyor. Burada kural ihlali olması için benim ölmem mi gerekiyordu, çok mantıklı gelmedi açıkçası

Alıntı AzÇok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Kontrolsüz sollama yapmış. Bu tür durumlara alıştık. "Yurdum insanı misafirperverdir" deyip, şeridimizde en iyi şekilde ağırlıyoruz bu yaratıkları...
    Teşekkür ederim ederim hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------

Alıntı yiwotxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emniyete yolla belki ceza yazarlar
    Yukarıda ki gönderimde de belirttiğim gibi ileride bölge trafikte ki abilere videoyu gösterdim, hatalı sollamadan işlem yapacağını belirtti ama gazımı almış da olabilirler tabii Daha önce aynı şekilde arkadan sıkıştırma ile ilgili bir CD hazırlayıp gönderdim, onu hiç sallamadılar sanırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Dilekçe ile yollayın. Yine ceza yazmayabilirler, ama görmemezlikten gelemezler.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    boşuna kasmışsın, ben burada bir sorun göremiyorum, ciddiyim... bir motosiklet olarak bu senin için sorun değil ve karşıdaki adam bunu bilerek sollamaya çıkmış..

neden bu kadar gerginiz? sakin olmayı deneyelim biraz.

trafikte motosiklet olduğumuzu unutmayalım, arabaların yol veremeyeceği pozisyonlarda biz yol verebiliyoruz, aynı şekilde arabalar trafikte ilerleyemiyor iken bize yol veriyorlar ve aralardan geçip gidiyoruz..

yani kurallar da her zaman tolerans vardır.

edit: millette boşu boşuna antipati oluşturmak iyi bir şey değil

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler