Aprilia 850 serisi scooter var. Kullanmadım ama ışıklarda vs baya kesiştik. Baya iyi gidiyordu hatta vstrom dan iyi
Aprilia 850 serisi scooter var. Kullanmadım ama ışıklarda vs baya kesiştik. Baya iyi gidiyordu hatta vstrom dan iyi
Ahahaa ya nikicim tmax in cvt sini ove ove bitiremdin ama kimco dan farkini goremedim..
Haklisin,hacim farki var.Fakat aradaki bu farki 4 hp nin degil dct nin yarattigini dusunuyorum ben..
Bi de su var,daha yuksek cc , dct var fakat fiyati uygun..yani ne kadar ekmek o kadar kofte diyemiyosun burda.
Ayrica bagaj olursa ki bence yuzde yuz olur vee bir ton ekstra ile gelecek bu alet cok muhtemeldir ki senin bile aklini celer..
Ha bu arada performans varr fakat yakiti da daha iyiiii..daha ne ister insan..kayis istersin simdi sen
Bu hormonlu scooter işi bizim motosiklet jenerasyonunda tuttu. İleride Fireblade logolu scooter yaparlarsa garipsemem.
Abi ayıp etmişler, seni tanısalar yapmazlardı muhtemelen.Bu arada ben de çoook memnun bir forza 250 kullanıcısı olarak 750'liği heyecanla bekliyorum.Defalarca integra almaya niyetlenmiştim ancak her seferinde bagaj yüzünden vazgeçtim.Tabi sonradan fiyatlar uçtu gitti, iyiki de forza almışım diyorum..
Bence guzel olmus..
Motor ortaya çıktı, kimseden yorum gelmedi çok ilginç. Değerlendirme yapmak isteyen üstad yok mu ? Bence Integra'dan daha iyi ve daha çok tutar. Fiyatı belli olmadan yorum yapmak zor ama ilk bakışta öyle duruyor.
Kaca cikacak acaba? Tracer 900`u satip buna gecme gibi cilgin fikirler dolasiyor aklimda. Ama tahminim 100 binin cok cok ustune cikacak.
Gelse ne olur gelmese ne olur bundan sonra sıfır motor benim için hayal maalesef
Ben beğendim.
internette yazılarını okudum, honda uk sitesindeki tanıtımına baktım, video izlemekten sıkıldığım için video izlemedim ama yazılardan anladığım kadarıyla çok güzel olmuş. Ah bir zengin olsaydım bundan alırdım dediğim bir motor olmuş.
Bir Honda bayiisini aradim. Nisan gibi, sadece 30 adet gelecekmis. 140 bin civari olacakmis fiyati
İngiltere fiyatı GBP 10.000 imiş (TRY 102.000). NC750X fiyatına baktım GBP 7.250 (~ TRY 73.950). Şu anki Türkiye NC fiyatı TRY 80.200, yani İngiltere fiyatından %8,5 pahalı. Bu durumda Türkiye'ye geldiğinde (GBP kuru x 10.850) kaç TRY yapıyorsa o fiyattan çıkacağını varsayabilirsiniz. Maharet Nisan ayındaki GBP (ya da USD ya da EUR) kurunu tahmin edebilmekte. Her şey şimdiki gibi giderse kur Nisan'a kadar %20 artar, dolayısıyla motosikletin en az TRY 133.000 civarlarında olacağını varsayabiliriz. (Her şeyin şimdiki gibi gideceği meçhul yalnız...)
Honda güzel fiyatlama tahmini yapmış, ama sanki kurun gidişatına biraz iyimser bakmış. Allah kerim.
UK web sitesindeki fotolara biraz daha dikkatli bakınca farkettim, bunda sele altı bagajı yok. Scooter'ın bütün olayı dev gibi sele altı bagajı olmasının rahatlığı değil miydi? Minicik, tek bir kaskın anca sığacağı kadar bir bagaj yapmışlar. Yok vazgeçtim, alınmaz bu.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama svooterı motor olarak kabullenemiyorum. Motosiklet diyince aklıma asla scooter gelmiyor. Ama bu cidden güzel duruyor. Yine de 130 140k scootera vermem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)