12 yaşımdan beri sürerim bu mereti.
Ara ara sağlık sebeplerinden dolayı bıraksam bile birden üstünde buluyorum kendimi.
Motosiklet sürücüsü bi kere trafikte diğer araç sürücülerine göre daha planlı ve bilinçli kullanıyor.
Hangi araç ne tepki verir anlıyorsunuz. Özellikle otomobil kullanırken bu özelliğinizin ne kadar geliştiğini fark edebilirsiniz.
Çoğu insanın gitmediği,görmediği yerleri motosiklet sürücüleri iyi bilir. Çevrede ne kadar gezilecek yer var,nereye gidilir,ne içilir iyi bilirsiniz.
Karşı cinsle ilişkilerinize motosiklet kullanmanız sizi daha bi unutulmaz kılar. Seneler evvel, hala her motosiklet geçtiğinde acaba sen mi geliyorsun diye dönüp bakarım diyenleri duymanız olasıdır.
Güzel insanlar tanırsınız. Gerçekten oturup kalkmasını bilen,işi düştüğünde değil her fırsatta sizi arayıp soran güzel insanlar girer hayatınıza.
Çevrenizde motosiklet konusunda otorite sayılırsınız. Komşulardan biri elektrikli scooter alacak olsa,akrabalardan biri motosiklet almak istese ilk size sorarlar. İnsanlara yön verirsiniz.
Yolda hiç tanımadığınız başka bir motosiklet sürücüsüyle sanki senelerdir tanışıyormuşcasına muhabbete girersiniz.
Yemyeşil bir rotada kulaklığınızda en sevdiğiniz şarkı çalarken içinize çektiğiniz oksijen size en iyi antidepresanların veremediği rahatlığı verir.
Ya da otobanda gazlarken yaşadığınız adrenalin sizi dipçik gibi ayağa kaldırır.
Her durumda seleden yere indiğinizde yüzünüzde tatlı bi tebessüm,ruhunuzda güzel bir dinginlik olur.
İşte o yüzden ben artık bırakıyorum,bıktım yağmurundan,çamurundan deyip her bırakışınızda,aradan geçen zamanda verdiği özlemle tekrar seleye oturursunuz ve motosiklet adeta o pişmanlık sözlerini size yedirir.
Allah,tüm motosiklet kullanıcılarına torunlarıyla birlikte gezmeyi nasip etsin