Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Yine Yeni Yeniden 23.09.2020 BAJAJ Zam Listesi

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yerli disk kilidi var mı acaba ? Arka tekere de bir tane alsam iyi olacak.
    Ben disk kilidi kullanmıyorum normal halat tarzı kilit ve çin malı titreşimli zilli bir alarm kullanıyorum işimi görüyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motor almaya karar verince motorun sıfırı 25bin liraydı. Ehliyet kursuna kayıt oldum, sürmeyi öğrendim, sınava girene kadar motor 27 oldu,geçtiğimiz cumartesi sınava girdim ve saçma bir hatadan kaldım, şimdi motor 29bin850 lira 😑

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bu konuları acmayın arkadaslar son derece luzumsuz buluyorum dolar 8.20 olmus hergun zam gelecegı asıkar zaten hergun zam lıstesı dıye konu acacak bos vaktı buluyorsunuz anladıkta baskalarının vaktını de calmayın derım yada garajınızda motor uretmek ıcın vakıt geçırın yerlı motosıkletı yaparsınız zaten bu kadar bos vakıtle

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2014'de çıktığında 7.350 idi. 2016 model Pulsarımı 2017 yılında 14bin kmde full aksesuarlı 8 bine satmıştım. Sıfırı o ara 8.990 mıydı neydi. Hey gidi.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı plectrum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konuları acmayın arkadaslar son derece luzumsuz buluyorum dolar 8.20 olmus hergun zam gelecegı asıkar zaten hergun zam lıstesı dıye konu acacak bos vaktı buluyorsunuz anladıkta baskalarının vaktını de calmayın derım yada garajınızda motor uretmek ıcın vakıt geçırın yerlı motosıkletı yaparsınız zaten bu kadar bos vakıtle

yoo eski konuyu hortlattım, ayrıca sizi ne ilgilendiriyor?

Eleştiri yapacaksın diye manasız konusma, burası motosiklet forumu. İnsanlar ekonomik durumdan dolayı motosiklet alırken zorlanıyor, burası da bilgi paylaşımı.

Konu actık diye vakit calıyor olduk, yeminle ülkede cins dolu. Girip okuma, konu başlıgı belli. Konu baslıgıdna "şok olacagınız süper haber" yazıp içinden muz fotoğrafı cıkmıyor.

Bajaj zam Listesi konu başlıgı, sen içine girip cevap yazmışsın. UFak ufak ilerle şimdi hadi.
    odo bunu beğendi.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)