39.980 nedir? Yap düz 40.000 olsun bitsin? 20 lira alıcıya bahşiş mi oluyor?
39.980 nedir? Yap düz 40.000 olsun bitsin? 20 lira alıcıya bahşiş mi oluyor?
Bajaj qute 59k alan cikarmi bunu
Pik yapmış Bajaj ama aşağı değil, yukarı doğru. Maşallah.
Hocam başlangıç için racingcik olarak almasını istiyorum. Kawa alıp birde düşürünce ağlayacak o da var. Rs200 le patlasa bile kapısının önünde tamir ederim ben bildiğim makina yani grenajlı ns200. Aldıktan sonra zaten custom gidon falan yaparız büyük ihtimalle. Mühim olan düşünce masrafı üzmeyecek makina aldırmak.
dominar 400 yatırım yapanlar parasını 3'e katladı sayılır.
acaba altın mı alsam? yoksa dolar mı? ya da dominar 400 alayım.
edit: yorumlara bakarken "kalite" diye bir kelime gördüm de aklıma geldi: birileri "tvs apache" için kumanda panelleri kalitesiz diyordu, onlara bir çift lafım var; siz kalitesiz kumanda paneli görmemişsiniz, geçenlerde bir tane mondial marka scooter sürdüm ve tuşlar elimde kalacak diye korktum, benim 80 bindeki tvs apache nin kumanda paneli canavar, nasıl kalitesiz diyorlar anlamadım..
yani sağlamlık hissini veriyor ve çok kolay ele geliyor düğmeler, plastik kalitesi güzel, daha ne olması gerek bilemedim.
Çok da artmamış baktığında, benim alacağım motor 5-6 ayda 70 küsürden 120 ye geldi... kıyasladığında oldukça makul kalıyor
Tamam işte, bakan doğru söylüyor. Millet refaha kavuştuğu için bunlara takep arttı, onun için fiyatı artıyor. Dolar da öyle. Vatandaş eskiden ayda 2 bin kazanıyorken şimdi 20 bin kazanıyor, fazlasıyla da dolar almak istiyor ama piyasadaki dolar talebi karşılamıyor. Dolar da onun için artıyor.
motor blogu ns200den farklı gelmedi bana, şekil olarak da ns200 den daha albenisi var dogruya dogru.
Ancak oturuş pozisyonu cok kötü. Motor racing görünümlü ama alakası dahi yok. ayaklar geride gövde dik. ss kullanır gibi bir eğilme yok bu nedenle ayna cok uzakta kalıyor size ve verimli bir ayna kullanımı yapamıyorsunuz. bu pozisyon nedeniyle racing motorda dik durmaya calısıyor gibi garip bir duruşu var.
Diğer olumsuz yanı aksesuar. tur camı kötü duruyor, telefon tutacagı bulamıyorsun , topcase takamıyorsun. yani motorun aksesuarı sıfır diyebiliriz. sırt cantan haric ufacık birşey taşımak istesen nereye sokacagım derdi başlıyor.
Artçı için de cok rahatsız, cünkü kim nasıl oturacagını çözemiyor.
tabi iyi özellikleri de var.
ns200 den güzel bir görünüme sahip, gittiği yerde dikkat çekiyor. Artçı almayacagım ve navigasyona ihtiyacım yok sırt cantamı alır giderim diyor isen tek kişi için hoş bir motor.
Kullanım amacına göre değişir, ben topcase i doldurup artçı alıp navigasyon ile kaybolmamak için debelendiğim için ns200 gayet memnun ediyor.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Tamam işte, bakan doğru söylüyor. Millet refaha kavuştuğu için bunlara takep arttı, onun için fiyatı artıyor. Dolar da öyle. Vatandaş eskiden ayda 2 bin kazanıyorken şimdi 20 bin kazanıyor, fazlasıyla da dolar almak istiyor ama piyasadaki dolar talebi karşılamıyor. Dolar da onun için artıyor. İnanmayın Özdil ve tayfasının yalanlarına.
Zamlardan sonra bu videoyu izlerim,azıcık dokundurma mevcut +18
Altyazı monteleme konusunda şu aşağıda link paylaşacağım video 1 numaraysa motosiklet konulu führer videosu en kötü 2 numaradır
https://youtu.be/zfvKXE26Dnc
Oha Youtube sayfasını açınca yeni jeton düştü, hakikaten 3 sene önce yorum yapmışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)