Fikirlerinizi alabilir miyim?
Reklamlar
-
Merhaba motodaşlar, pazartesi günü nasipse 7 ay aradan sonra tekrar motosiklet alıcam. İkinci el 2018 r25 abs. Şimdi şöyle bir durum var : Motosikleti şaseden sorguladım ve herhangi bir kazaya karışmamış. Bugün bayiden bakımlarını sorgulattım. En son 24.09.2018 tarihinde 5000 bakımına girmiş. Motosiklet şuan Uşak'ta. Ben Muğladayım. Pazartesi gidip alacaktım ama bu bakımın 2 sene önce yapılması beni şüpheye itti. 200 TL kapora da attım. Uşak için otobüs biletimi de aldım. Satıcı bana 10 Bin bakımının da serviste yapıldığını söylemişti. Motosiklet şuan 13 bin küsür kmde. Yersiz mi şüpheleniyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...53029049/detay
Reklamlar
-
10.000 bakımını yetkili serviste yaptırmamıştır muhtemelen. Gittiğinde nerede yaptırdığını öğrenip ilgili servise telefon açarsan olayın aslı anlaşılır muhtemelen. Yapılmamışsa bakımı götürür yaptırır, fiyatını da düşürttürürsen rahat kafa dönersin Muğla'ya.
-
Dedikleriniz ve çakma egzoz. Bence çok sağlıklı bir seçim olmayabilir ya. Dikkatli olun ince eleyip sık dokuyun derim.
-
-
fb__ömer adlı üyeden alıntı
Dedikleriniz ve çakma egzoz. Bence çok sağlıklı bir seçim olmayabilir ya. Dikkatli olun ince eleyip sık dokuyun derim.
Orijinal egzozu taktırtdım hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
almış herhalde arkadaş
Daha almadım hocam, nasipse pazartesi
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Keşke 7 ay önce alsaydınız. O zaman daha ucuza alırdınız.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Keşke 7 ay önce alsaydınız. O zaman daha ucuza alırdınız.
Hocam 7 ay önce cbr 650r alırım diye sattım. Piyasanın bu kadar yükseleceğini ve yükselmeye de devam edeceğini bilmiyordum ki
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Orijinal egzozu taktırtdım hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Daha almadım hocam, nasipse pazartesi
Motorun geçmişi için dedim. Birde bence garantisi bitene kadar parası neyse verip yetkili servise götürmek lazım. O yüzden öyle dedim. Umarım iyi çıkar da alırsınız.
-
fb__ömer adlı üyeden alıntı
Motorun geçmişi için dedim. Birde bence garantisi bitene kadar parası neyse verip yetkili servise götürmek lazım. O yüzden öyle dedim. Umarım iyi çıkar da alırsınız.
İnşallah hocam
-
Kocaeli İl Temsilcisi
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Hocam 7 ay önce cbr 650r alırım diye sattım. Piyasanın bu kadar yükseleceğini ve yükselmeye de devam edeceğini bilmiyordum ki
Daha önce 250 cc kullandıysanız tekrar 250 cc almayın. Cbr650r, xj6 gibi makinelere bakın. R25 parasına şu an xj6 mevcut ilanlarda.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Daha önce 250 cc kullandıysanız tekrar 250 cc almayın. Cbr650r, xj6 gibi makinelere bakın. R25 parasına şu an xj6 mevcut ilanlarda.
Kullandım hocam, hatta bu 2.r25im olacak. Ama absli ilk motorum olacak. Abssiz motosiklet almak istemedim. Gönlümde cbr 650r var ama fiyatı belimi büküyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)