(SS'li)Troll konu yazmıyorum,Troll biri degilim ! (YakupAlp-Angarada bir adanali )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Neden profilinde kadın resmi var? Amacın ne?
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Aşığım abi ona :(
-
Ehliyetini al, paranı cebine koy ondan sonra bizler sana yardımcı oluruz. Onun dışında konu kalabalığı yapmanın lüzumu yok
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Ehliyetini al, paranı cebine koy ondan sonra bizler sana yardımcı oluruz. Onun dışında konu kalabalığı yapmanın lüzumu yok
Haklısınız abi bende hataliyim :(
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Hocam biraz sert olmamış mı bu cevap Biraz önceden araştırmanın zararı yoktur. Bu arkadaşın yanlışı araştırmaması. forumda 80 tane benzer konu var..
-
YakupAlp_01 adlı üyeden alıntı
Haklısınız abi bende hataliyim :(
Buradaki "de" ayrı yazılır...
-
Bu forumu lütfen en kısa zamanda terket ve zeka akıl sahibi olduğunda en azından bir tık olgunlaştığında geri gel.
-
Grenajsiz olan mt25 i al. Hayirli olsun.
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Troldur degildir bilmem de sorun super sacma olmus..
-
-
-
vay bee ne güzel başlık. dikkatimi çekti bi okuyayım dedim, profiline girdim diğer başlıklarına baktım. troll de olsan liseli de olsan sen de bu forumun bir rengisin kardeşim.
ikismaksçıyı banladınız,
hırboneni horladınız,
yakubu yedirmeyeceğiz
bilgi isteyen girer ilgili başlığına okur, motosohbete yazmışsın zaten ben de sohbete geldim.
yakup sana laflar hazırladım.
1) az daha koy yebere al.
2) 1000lik çok 600lük yeter.
3) motorda kaporta sensin.
haydi alakasız bi şekilde bitireyim, ben de şimdi 17 km ova yolu gitcem, keşke eldivenlerimi almış olsaydım.
-
Kardeş belki salih değilsin ama trolsün
motosiklet alacaksan tek konu üzerinden ilerle, herşeye yeni başlık acma. Cünkü alamayacagın ehliyetin motoruna "baslanır mı" diye soruyorsun.
Tek konu üzerinden devam edersen bu kadar tepki gelmez
-
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Soru ne tam olarak
16 yaşındayım A ehliyet alıp f16 kullanabilir miyim tarzı sorular işte.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Ne söyleniyorsunuz size de okuyacak vakit geçirecek bir şeyler oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)