Plakalığın altına yazı yazdırmak
Reklamlar
-
Herkese merhaba. Plakalık alırken almışken yazılı satanlardan alayım dedim.
Ama altına İSİM SOYİSİM veya Kamyon arkası yazısı yazdırmak istemiyorum.
Aklıma mesleğimden dolayı ilginç bir fikir geldi.
Mesleğim: Matematik öğretmeni
Aklıma gelenler
1) Matematiksel bir formül : Örneğin a2+b2=c2
2) Matematiksel semboller. Ama arka arkaya koyunca güzel bir görüntü oluşturacak şekilde
3) Ortada sadece ismim sağ ve solda semboller
4) √¯-1 ♥ Math gibi kamyon arkası yazısından hafif sıyrılmış yazılar
Sizce nasıl daha iyi görünür?
Fikirleriniz varsa alabilirim.
Reklamlar
-
isim yazma, tam bir sacmalık bence.
formül olayı güzel
-
https://www.iskur.gov.tr/
-
(x2 + y2-1)3 -x2 y3 = 0
Anlamı için Google'dan destek alabilirsiniz ..
Hatta şu da olur ; (x^2+y^2-1)^3-x^2y^3=0
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
(x2 + y2-1)3 -x2 y3 = 0
bunlar iyiymiş
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
bunlar iyiymiş
Bence daha iyisini bulman zor, motosikletini seviyor olmayı matematiksel olarak sadece böyle açıklayabilirsin
Zamanında ben de böyle bir şey düşünmüştüm, soru bildiğim yerden geldi.
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
Ben başka yerden cevap vereyim.
Plakalığa güvenme.
Zaten Moblen denen çok kırılgan bir malzemeden üretiyorlar.Muhtemelen ucuz olsun diye çöpten toplanan amabalaj atıklarından geri dönüştürüp üretiyorlardır.Titreşimden ve güneşte kalmaktan çok kısa sürede bağlantı yerlerinden kırılıp kopuyor.
Arkadaş motoru servise verdi bakım için servis plakalığı değiştirdi eve gidemeden kırılıp düşmüş.Yeni ruhsat çıkarttırdı.
İlla bir şekil yapacaksan sağlam bir malzeme üzerine yapıştırıp reklamcıda yada damla sticker yapan yerlerde istediğiniz şeyi yazdırsanız daha sağlam olur.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Plakalığa güvenme.
Zaten Moblen denen çok kırılgan bir malzemeden üretiyorlar.Muhtemelen ucuz olsun diye çöpten toplanan amabalaj atıklarından geri dönüştürüp üretiyorlardır.Titreşimden ve güneşte kalmaktan çok kısa sürede bağlantı yerlerinden kırılıp kopuyor.
Arkadaş motoru servise verdi bakım için servis plakalığı değiştirdi eve gidemeden kırılıp düşmüş.Yeni ruhsat çıkarttırdı.
İlla bir şekil yapacaksan sağlam bir malzeme üzerine yapıştırıp reklamcıda yada damla sticker yapan yerlerde istediğiniz şeyi yazdırsanız daha sağlam olur.
ne alakası var ben yaptırdım kaç yıldır taş gibi durdu bir kez olsun öyle bir sorun yaşamadım
konu sahibi arkadaşa yardımcı olurum yapan bir yer biliyorum 3 tane yaptırdık hep çok memnun kaldık istediğin yazıyı şekilli yaptırabilirsin
-
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
ne alakası var ben yaptırdım kaç yıldır taş gibi durdu bir kez olsun öyle bir sorun yaşamadım
konu sahibi arkadaşa yardımcı olurum yapan bir yer biliyorum 3 tane yaptırdık hep çok memnun kaldık istediğin yazıyı şekilli yaptırabilirsin
banada lazım aslında direk paylaş sen işine yarayan illaki çıkar
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
(x2 + y2-1)3 -x2 y3 = 0
Çok efsaneymiş. Grafiği bastırabilir isem kenarına çok güzel duracaktır.
Plakalığa güvenme.
Ucuz dedikleriniz öyle. Ama ben plakayı saca yapıştırıp sacı vida ile tutturmayı düşünüyorum. Bu şekilde sorun yasamam sanırım.
Bilgi alabilirim.
-
Dostum sana daha güzel bir fikir vereyim.
Egzoza metal etiket yaptır. Hem daha büyük olur hem de çok daha dikkat çekici.
Bu linkte istediğin gibi tasarımını yapıp istediğin adette baskı yaptırabilirsin. Perçinlede egzoza tutturursun Özellikle Fırçalı gümüş etiket egzoza çok yakışıyor.
https://www.baskimo.com/metal-etiket/
Bundan sonrası hayal gücüne kalmış.
Mesela egzozun üzerinde şöyle bir etiket olduğunu düşünsene.
-
Arkandan gelen araç, problemin çözümüne odaklanıp seni unutup üstüne çıkmaz umarım.
-
Bu formülleri kimlere hitaben yazdırmayı düşünüyorsunuz? Sözelcileri de biraz düşünün lütfen.
-
Naıl ne alakası var.Burada plakamı düşürdüm diye başlık açanlar acaba plakayı nasıl düşürmüş bir sor bakalım.
-
Naıl ne alakası var.Burada plakamı düşürdüm diye başlık açanlar acaba plakayı nasıl düşürmüş bir sor bakalım.
senin bahsettigin fabrika çıkışı uzun kuyruklu plakalı ise onu bilemem
fakat özel tasarım plakalık 3 tane yaptırdık hiçbir sorun yaşamadık
05337385519 Dr.pleksi Plakalık istanbul rami de yeri WhatsApp tan istediğiniz şekili gönderin yardımcı olur
ufak plaka büyük plaka mühürlü
büyük pleksi ufak pleksi hepsini yapıyor
-
bunu yaz :D
-
Seçenek çokken dar düşünmeyin
[IMG][/IMG]
-
ln(x) in integralini bilene ilk benzinlikte çay.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)