Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

PLAKAYI DÜŞÜRDÜM ??

REKLAM ALANI
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen yine bana bakma, yukarıda yasal anlamda doğru cevaplar verilmiş ama ŞU DA OLUR ;

Aynı boyutlarda " mühürlü " bir plaka bastırırsın
    , internette tonla yapan var .. takar devam edersin .. bir şey de olmaz ..

Ben hiç orijinal plaka kullanmadım mesela, orijinali hep evde falan durmuştur .. girmediğim muayene ya da çevirme de kalmadı .. sorun olmaz .. bunu da bil ..

https://www.gittigidiyor.com/arama/?...B&gclsrc=aw.ds

https://www.gittigidiyor.com/arama/?...0plaka%20motor
    Daha önce bir yerde okumuştum. Noter ile uğraşmak istemiyorsanız. İnternetten plaka alıp. Plakayı bir şekilde eskitin, parçalayın ama yazıları okunacak şekilde. Ondan sonra trafiğe gidip plaka eskidi yenisini taktıracağım dendiğinde ordan verecekleri evrakla plaka basım yerinde hem ucuz hemde kolay oluyormuş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha mt25
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce bir yerde okumuştum. Noter ile uğraşmak istemiyorsanız. İnternetten plaka alıp. Plakayı bir şekilde eskitin, parçalayın ama yazıları okunacak şekilde. Ondan sonra trafiğe gidip plaka eskidi yenisini taktıracağım dendiğinde ordan verecekleri evrakla plaka basım yerinde hem ucuz hemde kolay oluyormuş.
    evet mantıklı ama e-devletten baktım hak mahrumiyeti görünüyor plaka değişikliği gerek diye yazıyor çünkü dün karakola gidip tutanak tutturdum. satış yaparken sıkıntı çıkar büyük ihtimal

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    internetten alınan plaka zaten şöförler odasının verdiğiyle aynı geliyor. tekrar şöförler odasından almak için zaten yeni olan plakayı eskitmekle neden uğraşacaksınız ki.
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    internetten alınan plaka zaten şöförler odasının verdiğiyle aynı geliyor. tekrar şöförler odasından almak için zaten yeni olan plakayı eskitmekle neden uğraşacaksınız ki.
    İşin o kısmını bilmiyorum.
    Plakasını kayıp edip. Notere 207 TL. veren bir kişiye verilen cevap olarak okumuştum.

gokhanergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200
    Bugun plaka bastirdim, 24 tl basım ücreti. Benim yenileme olduğundan notere de 27 verdim.
    ilhan5757 bunu beğendi.

Diver07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG
    Plaka montaj ve yapıştırma konularında en büyük korkudur kendisi g.öt. korkusu ile yarışır.

iyice silikonlayıp plakayı sabitlemek ve psikopat gibi kenarlara da sıcak silikon sürmek var.

hemide simli silikon ))
    ilhan5757 bunu beğendi.

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Diver07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plaka montaj ve yapıştırma konularında en büyük korkudur kendisi g.öt. korkusu ile yarışır.

iyice silikonlayıp plakayı sabitlemek ve psikopat gibi kenarlara da sıcak silikon sürmek var.

hemide simli silikon ))
    Benim plakaya sirkette idari işlerde çalışan arkadaş siyah silikon uygulamıştı, şimdi de çıksın yerinden dedi hiç çıkmadı )

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Silikonu da abartmamak lazım. Benim plaka silikonu fazla sıkmamdan kaynaklı oluşan ağırlığın zaman içinde titreşimle beraber plastiği kırması sebebiyle düştü diye tahmin ediyorum. Plaka plakalıkla beraber gitmişti çünkü
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)